reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Wielkie dzięki, MIŚKA!! Jutro pobiegnę kupić ten co Ty używasz. Może i na moją skórę zareaguje :laugh:

reklama
dzisiaj kupilam sobie spodnie ciazowe takie noszone pod brzuszek bardzo wygodne
polecam zwlaszcza dla mam ktore tez denerwuje jak cos uciska na brzuszku

Witajcie Koleżanki,
jestem majówką 2006, i mam do sprzedania: ogrodniczki błękitne, granatową sukienkę długą z długim rękawem oraz sukienkę długą dżinsową (sukienki wiązane z tyłu) za sumę 45zł.
Może któraś z Was będzie zainteresowana to proszę o kontakt na maila piatkiewicz.maciej@neostada.pl to wyślę zdjęcia.
Ponieważ mój maluszek rośnie mam również trochę ubranek w dobrym stanie, również chętnie sprzedam. Pozdrawiam wszystkie lutóweczki i życzę wszystkiego dobrego!

mnie tez udalo sie kupic pare fajnych ciuchow na wyprzedazy. niestety po wyprzedazach juz nie ma sladu a spodnie w h&m mama kosztuja 180 zl. a musze kupic jeszcze jedne bo w jednych to nie za bardzo. a i pieny stanieczek kupilam w h&m ktory rosnie razem z biustem (do pewnego stopnia;) i ma odpinane miseczki do karmienia. z majtkami mam tylko problem. zawsze nosze niskie, ale te sprzed ciazy troche mnie uciskaja wiec kupilam rozmiar "s" z ciazawych na brzuch ale sa troche workowate, a juz na peno nie sa specjalnie pociagajace. koszmar...
a krem na roztepy ogladalam erisa w apece ale nie wiem czy skuteczny.

żarty żartami ale robi sie chlodno i trzeba sie zaopatrzyc w jakis ogrodniczki czy dzinsy a wydanie 200pln mi sie nei usmiecha :(
a nie ma jakiegos ciuchlandu z odzieżą ciążową?? cos kiedys ktos mi mowil ze chyba był...

wiśnia, napisz mi prosze jak sprawdza sie poducha bo mnie strasznie niewygonie spi sie ze zwyklymi poduchami miedzy nogami i pod brzuchem i mam ochote sprezentowac sobie takie cudo ale nie wiem na ile to rzeczywiscie jest wygodne.

hmm powiem tak, wkurza mnie trochę to że ten styropian w srodku "szeleści" ale zasypiam zawsze z poduchą między nogami a głowę kładę na zwykłym jaśku, po prostu daję ją nieco niżej i jest git, no i do siedzenia też się przydaje, jak mamy gości to żeby się nie wygłupiać i nie kłaść to biorę ją pod plecy i mi wygodnie i kręgosłup tak nie boli
ja polecam bo pamiętam jak się męczylam z Izką z poduchą mi zdecydowanie wygodniej
a potem się może do karmienia przydać

mrs szaya, ja o ubrania ciążowe pytam w zwykłych ciuchlandach i w kilku mi mówili, że owszem, miewają. Co prawda jeszcze nic nie kupiłam, bo na razie jeszcze mam w czym chodzić, ale na pewno jak się dobrze rozejrzeć i przyjść po dostawie towaru, to coś się znajdzie. Na razie noszę spodnie pożyczone, ale też pochodzące z takiego sklepu.

Ja caly cza rozgladam sie na Allegro za wielkimi spodniami(rozmiar 48:szok: ) i nawet fajne licytowalam,ale ktos mnie przebil o 2 zl:baffled: .Kupilam sobie normalne jeansy ze stretchem,tylko troche za duze.Musze je tylko skrocic i nieco zwezic w nogawkach.Dla grubych mam duzym problemem jest sie ubrac...:baffled:

reklama
Do góry