reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiad pochwal się zakupami;-)
agusia9915
Matka wariatka
zgadzam sieKasiu bardzo ładny
a co do biustów spoko normalne rozmiary
Gosiu ja z 85 nosiłam rozmiar I
a Kasiu ze 100 zmiejszałam najczesciej obwód ale miska zawsze DD lub E
wiec mnie takie rozmiary nie szokuja
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Bardzo gustowny ten strój kąpielowy kupiłaś sobie Kasiu Mi się podoba
Co do rozmiaru biustu to ja się nie wypowiadam, bo ostatnio ciężko mi coś znaleźć odpowiedniego i typowego dla karmiącej Ostatnio na jakiejś stronie wyszło mi, po zmierzeniu się, że powinnam nosić 95H Swoją drogą muszę poszukać tej strony, bo tam przynajmniej była bielizna na mnie
Co do rozmiaru biustu to ja się nie wypowiadam, bo ostatnio ciężko mi coś znaleźć odpowiedniego i typowego dla karmiącej Ostatnio na jakiejś stronie wyszło mi, po zmierzeniu się, że powinnam nosić 95H Swoją drogą muszę poszukać tej strony, bo tam przynajmniej była bielizna na mnie
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
U nas ostatnie zakupy to huśtawka ogrodowa i grill.... o zakupach ciuchowych na razie zapominam Na szczęście tutaj na tej wiosce gdzie teraz mieszkam, nie mam takiego parcia na to żeby coś kupować jak w Krakowie, gdzie panowała istna rewia mody na ulicach
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale się fajnie czuję skok na CH w Słupsku efektywny w jednym tylko sklepie fakt ale wydałam masę forsy i to tylko na siebie a co tam
mam nowe buty pumy nowy dres pumy nowe rubaczki pumy i czapeczkę też pumy już wiecie gdzie byłam ha ha ha jak znajdę wszystko w internecie to wkleje ale wszystko czarne ze srebrnymi znaczkami.
mam nowe buty pumy nowy dres pumy nowe rubaczki pumy i czapeczkę też pumy już wiecie gdzie byłam ha ha ha jak znajdę wszystko w internecie to wkleje ale wszystko czarne ze srebrnymi znaczkami.