reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
oj w moim przypadku to ciężka sprawa bo jeśli będą super wygodne to będę chodziłą jak struta że tyle kasy i takie piekne wolę podziwiać je z daleka chyba że stanie się cud i będę mogłą je w razie przymierzenia je kupić - choć na marginesie w sobotę mam urodziny więc ..........
sio sio sio złe mysli oj sio sio sio

Karlo troszke drogie:szok:
Moj Maz kupuje buty za 300 zł co mi sie wydaje dużo, ja osobiscie kupuje w granicach 100/200 zł no zeby sie tzymały i były ze skórki na to przewaznie patrze
no czasami kupie tansze na jakas okazje:tak:

a ja zakupiłam sobie dzisija taka sukieneczkę na komunie do moich siostrzenic
Monika-pink-m.jpg

sukienka elegancka naprawdę extra

tylko moim zdaniem te różowe rajstopy to nie pasują.

ochłonełam z butami przymierzyłam moje szpilki i stwierdziłam że są super :) za to teraz szukam na maxa wypasionej eleganckiej torebki do ręki lub kopertówki ale wiecie takiej z jajem pasującej to czarno- białej sukienki ze sporadysznymi czerwonymi maziami.
ma być zwracająca na siebie uwagę.i nie może być mini mini tylko raczej średnia w tej kategorii lub duża.
a buty są matowe

jeśli komuś coś wpadnie takiego to please o info.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia wow!Wklejaj fotę jak w niej wyglądasz.
Oliwieczka sama bym tez kupiła tę druga co wkleiłaś.Bardzo ładna.:tak:

Do góry