reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Wiem wlasnie mi tez sie podobaja te i te......
a cena no nie jest mala ale to sa sztucce na cale zycie......moja mama i babka maja takie od kad pamietaja...i sa jak nowe.....zreszta bedzie miala Julcia w spadku hihi.......
a kasa dana wiec czemu nie skorzystac...:p

reklama
Kasia ładny stój, no i zlewozmywak również, ja osobiscie mam "granit" i jestem barrrrdzo zadowolona

Joasiek
fajniutki zestaw do ogrodu...ja właśnie na topie takich zakupów..

Nuśka
- sztućce śliczne ale kosmiczne ceny...ja dostałam taki ładny zestaw na ślub...i rzadko go używam bo mi go poprostu szkoda - tylko jak mam dużo gości, no na jakieś imprezie..na co dzień zakupiłam w ikei i super mi sie je używa..

ja trochę ostatnio poszalałam z zakupami...i tymi ubraniowymi, i tymi praktycznymi...
czerwone półsandałki, 2 pary trampek...2 bluzki w H&M, 2 bluzki w reserved,jedna w pretty girl, spodnie LEE..
do tego zestaw ogrodowy taki http://www.jysk.pl/165/386/403/S372765/a/catalog ale http://www.jysk.pl/165/386/403/S372765/a/catalog...ale udało kupić sie za 500zł mniej...
poza tym kupiłam rower i fotelik rowerowy dla Filip - na letnie wycieczki rowerowe..
teraz szukam kaloszy dla siebie bo młody juz ma...

Wiem wlasnie mi tez sie podobaja te i te......
a cena no nie jest mala ale to sa sztucce na cale zycie......moja mama i babka maja takie od kad pamietaja...i sa jak nowe.....zreszta bedzie miala Julcia w spadku hihi.......
a kasa dana wiec czemu nie skorzystac...:p
a nie wolisz jakiś matowych?? ja mam właśnie z tej firmy matowe i są świetne w utrzymaniu nie trzeba polerować a nic nic - bo mnie zawsze kropki od wody denerwują i paluchy.
ale to się zgadza jakość super mimo codziennego zmywania w zmywarce noże dalej są ostre a to się liczy.

Nuska jak dla mnie to te pierwsze są ładniejsze:tak:takie smukłe, fajne:-)

a cena wiadomo, to gerlach ale za jakość sie płaci, a skoro dostaliście kaskę na parapetówkę to warto zrobic taki zakup bo faktycznie to jest rzecz na kilka ładnych lat:tak:

Nuśka sztućce świetne, rzeczywiście posłużą lata więc można zaszaleć, zwłaszcza że pieniążki na nie darowane :tak: Co do wyboru to mnie się podobają oba komplety.

Mysia ale poszalałaś z zakupami :szok: :-) Link też mi się nie otwiera...

Nuśka sztucce wspaniale. Obydwa komplety mi sie podobaja :tak::tak: Nie wiem ktory bym wybrala - chyba musialabym zobaczyc je ''na zywca''. Cos mi sie wydaje ze tez sobie sztucce z Gerlacha sprawimy.

MYsia, zaszalalas z zakupami. A link nie otwiera sie.

Kasiad atrakcyjna cena za ten zlew;-) Ja się nie znam jeszcze na rodzajach zlewów, bo nie miałam okazji kupować:-p

Agusia fajne spodenki, widzę że już lato poczułaś:-) Ja w tym roku nie ubiorę spodenek, okropnie wyglądam i do tego mam rozstępy na zgięciach pod kolanami po tej ciąży:sorry2:

Oj dziewczyny, Joasiek i Mysia, ale fajne zestawy ogrodowe kupiłyście:tak: Nam też się marzy, ale jak już zamieszkamy gdzieś dłużej niż na rok:sorry2:
Btw. ten link Mysi mi się wczoraj bez problemów otworzył, a dzisiaj już coś nie działa:dry:

Nuśka ja mam komplet noży Gerlacha i komplet sztućców na co dzień, o właśnie takich:
GERLACH Sztućce FLAMES 24 szt. NK-03 (611989473) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem baaardzo zadowolona:tak: Marzą mi się jeszcze jakieś bardziej eleganckie na uroczystości, bardzo podobne jak te, których linki zamieściłaś:tak: Osobiście wybrałabym ten pierwszy zestaw, jak dla mnie delikatniejszy i smuklejszy kształt sztućców:tak:

reklama
Do góry