reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Agusia, fajne spodnie.

Nasz zleozmywak w kuchni pękł i zaczął przeciekać, więc trzeba było się rozejrzeć za nowym. Dziś wygrałam taką aukcję:
BARDZO ładny ZLEW znanej FIRMY bardzo TANIO zobac (628063817) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę zmienić również blat, bo ten zlew jest węższy od naszego starego, ale i tak to planowałam, bo nie wiem, czy pamiętacie, ale krótko po remoncie kuchni spowodowałam mały pożar i blat się nam nadpalił również.

Ostatnia edycja:
Agusia, bardzo ladne ubrania kupilas.:-):tak:
Kasia, zlew tez niczego sobie.:tak::-)
Joasiek komplet do ogrodu wyglada na bardzo wygodny:tak::tak:

Super zakupy dziewczyny
Agusia fajne spodenki, te biale mi sie bardzo podobają :tak:

Joasiek super tan zestawik:tak: sama bym taki sobie machneła na ogodeczek ...ale nie mamy teraz kasy.buuu moze po wakacjach dopiero :sorry2:

Kasiad fajny zlew tylko czy na takim gładkim nie bedzie widać plam? ja sama mam chropowaty i jest nawet fajny z praktyce :tak:
a teraz bym chciala granitowy ...tylko te ceny :baffled:

Kasiad fajny zlew tylko czy na takim gładkim nie bedzie widać plam? ja sama mam chropowaty i jest nawet fajny z praktyce :tak:
a teraz bym chciala granitowy ...tylko te ceny :baffled:
Ja właśnie zrezygnowałam z chrpowatego, bo mam bardzo zakamienioną wodę i bałam się, że będzie się kamień zbierał w tych zagłębieniach. A taki gładki zlew miałam kiedyś i byłam zadowolona.
Co do granitowych .... to polecam, ale te drogie prawdziwe granitowe, my mieliśmy niby też granitowy, ale z tych tańszych, miał dużo jakichś domieszek i pękł pod ciężarem garnka - i to nie tylko jedna komora, tylko obie, więc chyba nie należał do trwalszych. Dlatego teraz wracam do metalowego.

Joasiek super tan zestawik:tak: sama bym taki sobie machneła na ogodeczek ...ale nie mamy teraz kasy.buuu moze po wakacjach dopiero :sorry2:

Oliwieczka jakbyś chciała kiedyś kupić to mogę Ci z czystym sumieniem polecić meble tego sprzedawcy. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej. Stół jest bardzo duży i bardzo stabilny, ławka zresztą też - duża stabilna i wygodna. Krzesełka są delikatniejsze i wywrotne (trzeba uważać żeby dziecko na nie samo nie wchodziło, bo się składają. Ale ogólnie bardzo na plus te zestawy (mają jeszcze inne konfiguracje) i wg mnie cena przyzwoita w porównaniu z meblami marketowymi :tak:

reklama
Do góry