reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Madzia, sukienka sliczna i bardzo kobieca. :tak::tak:
Oliweczka, ta druga sukienka jest bardzo ladna. Podoba mi sie takie wykonczenie dolu. No i ta kokarda :happy:. Ty mas ztaka drobna figure, ze bardzo ladnie w sukienkach takiego typu wygladasz - ja wygladalabym smiesznie.:baffled:

reklama
Fiu fiu dziewczyny ale zakupowe szaleństwa:-D

Madzia - sukienka śliczna:tak:
Oliwieczka - świetny fason, jesteś szczuplutka i będziesz pięknie wyglądać w takiej sukience:-) Zarówno jeden i drugi model extra!
Karola - ładne torebki. Mi osobiście podoba się bardziej ta druga:tak:

Chyba też muszę uzupełnić wiosenną garderobę. Tylko gdzie ja będę w tym chodzić:-p

Dopiero zauważyłam Wasze cudne łowy sukienkowe:szok::tak: Jak ja Wam Dziewczyny zazdroszczę takiej figury do takich sukienek:sorry: Aż się boję zakupów dla siebie na chrzest Olivera:baffled: O takich sukienkach jak Wasze to ja mogę tylko pomarzyć, bo gdzie ja znajdę rozmiar 18-20, czyli 48-50:zawstydzona/y: Zresztą muszę wybrać coś odpowiedniego do swojej bardzo okrągłej sylwetki:-p

no i kupiłam w niedzielę w Galerii Bałtyckiej w sklepie KAZAR tylko nie mam jak zrobić fotki jaka a jak wchodzę do nich na stronę to nie ma linku aby go skopiować i wam pokazać.jeśli któraś będzie szukała i tak to link do strony
KAZAR Footwear
kobieta - torebki - 12 pozycja
mi się podobała i naprawdę jak na taką toebkę dużo się zmieści :tak:

MADZIA sukienka ZAJEFAJNA!!!

OLIWIECZKA mi bardziej sie podoba sukienka nr.1

KAROLA torebki zupelnie inne ale ja bym wybrala nr1.

no zuepłnie inna ale jakoś przypadłą mi do gustu tak od pierwszego zobaczenia więc pomyślałam pewnie to ma być ta i ją kupiłam. nie jest jakaś mega wilka bo to typ dużej nowoczesnej kopertówki no i ze skóry i do tego trochę matu i połysku więc do każdych butów powinna pasować.
za to przy okazji wymyśliłam że założe dodatkowo na ślub duży kapelusz do tego wszystkiego.jak nic się nie zmieni to po świętach jadę kupować kapelusz no i wtedy do już będę naprawdę gotowa.:-D

reklama
Do góry