reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Tycia, Oliweczka - sliczne torby kupilyscie. Obydwie maja przepiekne kolory. Wieczie, ze ja od czasu urodzenia MIlenki w zasadzie nie uzywam torebek. Po prostu tak mi na nie brakuje. ALe jak zobaczylam Wasze cudenka, to az zamarzyla mi sie jakas fajna torebka
Oliweczka, daj znac jak podpasowal Ci ten krem. To moze sie skusze. JA tez ostatnio mam problemy z cera. TEraz uzywam Nivea Q10 Plus i nawet jestem zadowolona. Najchetniej uzywalabym Dermiki ale nie widzialam tutaj nigdzie tego kremu a na eksperymentowanie z innymi kremami nie mam cery ani pieniedzy.
A propo kremu ja jeszcze vichy nie miałam i mam nadzieje że zdziała cuda, bo ostatnio mam straszne problemy z cerą kurcze jakbym dojrzewała
Oliweczka, daj znac jak podpasowal Ci ten krem. To moze sie skusze. JA tez ostatnio mam problemy z cera. TEraz uzywam Nivea Q10 Plus i nawet jestem zadowolona. Najchetniej uzywalabym Dermiki ale nie widzialam tutaj nigdzie tego kremu a na eksperymentowanie z innymi kremami nie mam cery ani pieniedzy.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tycia, Oliweczka - sliczne torby kupilyscie. Obydwie maja przepiekne kolory. Wieczie, ze ja od czasu urodzenia MIlenki w zasadzie nie uzywam torebek. Po prostu tak mi na nie brakuje. ALe jak zobaczylam Wasze cudenka, to az zamarzyla mi sie jakas fajna torebka
no to juz Ci piszę Karolina, krem po 3 dniach załagodził zaczerwienienia , zmniejszył rozszerzone pory i jak na razie jestem bardzo zadowolona bo sa juz efekty!
Pozatym cere przed okresem mam paskudną, a tym razem tak nie było...moze to zasluga kremu tam pisze ze efekty widoczne sa po 3/4 tygodniach zobaczymy jak bedzie dalej
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dziewczyny zakochałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w butach z Api chodzę już dwa dni je oglądam ale jeszcze nie mierzyłam, bo boję się że będą wygodne i co wtedy..................to są czarne szpilki na super mega wysokiej szpilce i lekkim koturnie bez balców z kokardką na przodzie ( są jeszcze beżowe) ale cena prawie 700zł
ale są boskie.........................................................................................
pewnie pomyślą któregoś dnia że chcę je może ukraść - tzn. jeden but
w butach z Api chodzę już dwa dni je oglądam ale jeszcze nie mierzyłam, bo boję się że będą wygodne i co wtedy..................to są czarne szpilki na super mega wysokiej szpilce i lekkim koturnie bez balców z kokardką na przodzie ( są jeszcze beżowe) ale cena prawie 700zł
ale są boskie.........................................................................................
pewnie pomyślą któregoś dnia że chcę je może ukraść - tzn. jeden but
Miśka 5
Mamy lutowe'07
karola, jak to mówią miłość jest ślepa, ale może jest szansa dla ciebie i przejrzysz na oczy;-)
No 700 zł, za buty, które nałożysz od wielkiego dzwonu, do tego za kilka miesięcy będą niemodne, ja bym nie kupiła, ale to ja.
Ty zrobisz i tak po swojemu
No 700 zł, za buty, które nałożysz od wielkiego dzwonu, do tego za kilka miesięcy będą niemodne, ja bym nie kupiła, ale to ja.
Ty zrobisz i tak po swojemu
Hehe, no 7 stówek za buty to baardzo dużo też bym nie kupiła
Mnie niedługo też czeka zakup butów, bo moje wiosenne się już wytarły zdeczko. Ale kupię sobie dokładnie takie same jak miałam, bo są mega wygodne, a przy moim ciężarze i potężnej stopie, to ciężko dobrać coś tak wygodnego. Już wypatrzyłam je w sklepie, kosztują coś ponad 150 zł, ale narazie mojego rozmiaru nie mieli.
Mnie niedługo też czeka zakup butów, bo moje wiosenne się już wytarły zdeczko. Ale kupię sobie dokładnie takie same jak miałam, bo są mega wygodne, a przy moim ciężarze i potężnej stopie, to ciężko dobrać coś tak wygodnego. Już wypatrzyłam je w sklepie, kosztują coś ponad 150 zł, ale narazie mojego rozmiaru nie mieli.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
nooooo 700zł za buty to szaleństwo, ale jak mozesz sobie na nie pozwoilic to czemu nie
ja bym nie kupiła, bo w tej cenie to mam przynajmniej 3 pary innych
ja bym nie kupiła, bo w tej cenie to mam przynajmniej 3 pary innych
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karola, wow buty za 700 stow. No ale jesli Cie stac.