reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

ja osobiście torebek na codzień też nie noszę tylko skórzany plecak- nie sportowy :no:- taki raczej powiedzmy torebkowy - torebka na plecy z Batyckiego mam czarny i brązowy i są super bo mam dwie ręce wolne dla Szymka :-D

reklama
Tycia, Oliweczka - sliczne torby kupilyscie. Obydwie maja przepiekne kolory. Wieczie, ze ja od czasu urodzenia MIlenki w zasadzie nie uzywam torebek. Po prostu tak mi na nie brakuje. ALe jak zobaczylam Wasze cudenka, to az zamarzyla mi sie jakas fajna torebka:tak::tak::tak:

A propo kremu ja jeszcze vichy nie miałam i mam nadzieje że zdziała cuda, bo ostatnio mam straszne problemy z cerą :dry: kurcze jakbym dojrzewała :crazy:

Oliweczka,
daj znac jak podpasowal Ci ten krem. To moze sie skusze. JA tez ostatnio mam problemy z cera. TEraz uzywam Nivea Q10 Plus i nawet jestem zadowolona. Najchetniej uzywalabym Dermiki ale nie widzialam tutaj nigdzie tego kremu a na eksperymentowanie z innymi kremami nie mam cery ani pieniedzy.

Tycia, Oliweczka - sliczne torby kupilyscie. Obydwie maja przepiekne kolory. Wieczie, ze ja od czasu urodzenia MIlenki w zasadzie nie uzywam torebek. Po prostu tak mi na nie brakuje. ALe jak zobaczylam Wasze cudenka, to az zamarzyla mi sie jakas fajna torebka:tak::tak::tak:

Oliweczka,
daj znac jak podpasowal Ci ten krem. To moze sie skusze. JA tez ostatnio mam problemy z cera. TEraz uzywam Nivea Q10 Plus i nawet jestem zadowolona. Najchetniej uzywalabym Dermiki ale nie widzialam tutaj nigdzie tego kremu a na eksperymentowanie z innymi kremami nie mam cery ani pieniedzy.

no to juz Ci piszę Karolina, krem po 3 dniach załagodził zaczerwienienia , zmniejszył rozszerzone pory i jak na razie jestem bardzo zadowolona bo sa juz efekty!

Pozatym cere przed okresem mam paskudną, a tym razem tak nie było...moze to zasluga kremu :tak: tam pisze ze efekty widoczne sa po 3/4 tygodniach zobaczymy jak bedzie dalej:tak:

dziewczyny zakochałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w butach z Api chodzę już dwa dni je oglądam ale jeszcze nie mierzyłam, bo boję się że będą wygodne i co wtedy..................to są czarne szpilki na super mega wysokiej szpilce i lekkim koturnie bez balców z kokardką na przodzie ( są jeszcze beżowe) ale cena prawie 700zł :szok::baffled:
ale są boskie.........................................................................................
pewnie pomyślą któregoś dnia że chcę je może ukraść - tzn. jeden but

karola, jak to mówią miłość jest ślepa:-D, ale może jest szansa dla ciebie i przejrzysz na oczy;-)
No 700 zł:sorry:, za buty, które nałożysz od wielkiego dzwonu, do tego za kilka miesięcy będą niemodne, ja bym nie kupiła, ale to ja.
Ty zrobisz i tak po swojemu:tak:

Hehe, no 7 stówek za buty to baardzo dużo :tak: też bym nie kupiła :no:

Mnie niedługo też czeka zakup butów, bo moje wiosenne się już wytarły zdeczko. Ale kupię sobie dokładnie takie same jak miałam, bo są mega wygodne, a przy moim ciężarze i potężnej stopie, to ciężko dobrać coś tak wygodnego. Już wypatrzyłam je w sklepie, kosztują coś ponad 150 zł, ale narazie mojego rozmiaru nie mieli.

gdyby to było dla mnie ok taki zakup to pewnie bym już je miała ;-);-);-)
no właśnie ta cena.ale fason będzie modny myślę zawsze bo są eleganckie i czarne.
najpierw muszę zdecydować się je przymierzyć.:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry