reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
GUAM Rapida ZESTAW 1000g +250ml +FOLIA +RĘKAWICA (482627411) - Aukcje internetowe Allegro zamówione i czekam. już dawno dawno temu to używałam chyba 10 lat temu ;-)
karola-04
hmm nie wiem jak teraz dam znac. tylko nie mam jeszcze koca elektrycznego a z tego co pamietam to był zdecydowanie lepszy szybszy efekt.
ja to stosowałam jak miałam 17 lat więc wiecie inne czasy, ale efekt był ulla la rewelacja. średnio efekt po 4 zabiegach powinien jakiś już być więc....czekamy na kuriera i jutr lece po koc elektryczny choć to nie konieczne oczywiście - bez też można
ja to stosowałam jak miałam 17 lat więc wiecie inne czasy, ale efekt był ulla la rewelacja. średnio efekt po 4 zabiegach powinien jakiś już być więc....czekamy na kuriera i jutr lece po koc elektryczny choć to nie konieczne oczywiście - bez też można
miałam zestaw pojędrniający Guam GUAM Seno Zestaw pojędrniający biust maska+krem (472014909) - Aukcje internetowe Allegro ale jakoś nie specjalnie byłam z niego zadowolona
szkoda Aga ze byl do niczego bo moj biust wola o pomoc jest w stanie KRYTYCZNYM......HA powiedzialabym ze go nawet nie ma
karola-04
fajne rady jak z gazety tylko kiedy na t owszystko znaleść czas. no chyba że to tylko ja taki leniwiec jestem jak mam chwilę to sapnę przed TV. dlatego wybrałam ten guam nasmaruje zawine i legne na 15 minut przed ekranem.
choć nie powiem mam czasem tzw. zrywy ulotne. nakupuję różnych kosmetyków na włosy , maseczki na buzie, dekoldy, oczy i raz zrobię i koniec
choć nie powiem mam czasem tzw. zrywy ulotne. nakupuję różnych kosmetyków na włosy , maseczki na buzie, dekoldy, oczy i raz zrobię i koniec
irtasia27
mojego tez juz niemaszkoda Aga ze byl do niczego bo moj biust wola o pomoc jest w stanie KRYTYCZNYM......HA powiedzialabym ze go nawet nie ma
reklama
karola-04
o matko źle mnie zrozumiałaś pewnie że człoiek myje się codziennie - ja innych ludzi nie znam. tylko jak nałożysz maskę to już siedzisz ileś tam czasu później to zmyj wklep inny krem.do tego wysmaruj całe cielkso ;-) wypumeksuj wczesniej nogi i znow krem i siedz aby wsiąkną w skórę a nie w podłogę. do tego skórki u rąk i nóg mi o coś takiego chodzi. masaż dekoldu by nie opadł masażcycków by rosły w górę a nie w dół - oj jest tego masa a mi się czasem zdaża iść spać bez kremowania bo padam na nos.