reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Kurcze, chyba facet ma rację :baffled:
Doczytałam się, że nie można odstąpić od umowy kupna gdy towar nabywa się w wyniku licytacji :crazy:
Facet świetnie o tym wie, że sprzedaje buble, dlatego wystawia w postaci licytacji a nie przez Kup teraz :wściekła/y:

Też tak myślę,a do tego jeszcze doskonale jest przygotowany,jak widać,więc pewnie to nie jego pierwsza i ostatnia tego typu sprawa...
Normalnie trafiłaś na nieuczciwego sprzedawcę,z premedytacja oszukującego kupujących.
Ale nie wiem,czy cos mozna dalej z tym zrobić,nie znam sie...Ale jestem zbulwersowana ...:baffled:

reklama
Wnerwiaja mnie tacy sprzedajacy.Niestety jedyna metoda jest chyba ich unikanie.Mozesz jeszcze napisac do Allegro Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ,ale obawiam sie,ze nic sie nie da z tym zrobic:no:.
Jakbym była bardzo rozjuszona ta sytuacja,to dla swietego spokoju poszlabym do radcy prawnego(niestety wiaze sie to z kosztami:baffled:).Oczywiscie finansowo to sie zupelnie nie oplaca...
Kasiu,a mozesz nam na zamknietym podac nicka tego sprzedajacego?:dry:

Kasiad czyli odsyłasz na gwarancji :confused:

my znowu trafiliśmy na jakiegoś palanta sprzedaliśmy płytę a on się miga by zapłacić :baffled: że go oszukaliśmy bo nie napisaliśmy że to dodatek a przecież napisałam to co na płycie pisało i dałam zdjęcia wszystkiego co pisało na płycie a najpierw chciał on wystawić to na swojej aukcji i ja mam tej osobie co wygra u niego ją wysłać bo mu szkoda 7zł :dry: a on mi przeleje kasę na konto jakiś matacz dosłownie :baffled:
Niezla jazda ja bym na taki uklad nieposzla:no:

Gosia, nie zgadzaj się, jeśli facet miał czarno na białym, że to dodatek, to jego problem, że nie czyta uważnie aukcji. Jeśli nie będzie chciał zapłacić, to należy mu się negatyw i tyle.

Niezłe akcje z tym Allegro:sorry: Przyznaję, że ten VISAN nieźle obcykany w prawie i dobrze wie co robi. Gosiu za to ten Allegrowicz od Twojej aukcji za bardzo kombinuje:crazy: Powiem szczerze, że nawet nie bardzo wiedziałabym co zrobić, bo nie miałam nigdy takich sytuacji.

Kupiłam sobie buty. Odrazu humor mi się poprawił :rofl2:

Załączniki

• kozaczki.JPG
    kozaczki.JPG
    734,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry