reklama
Do czyszczenia noska używaliśmy fride lepsza niż gruszka jest filtr i napewno nic nsm nie dostanie się do buźki. Ja mialam butelki avent, lovi ale zaczęliśmy z nich korzystac jak miala z 1,5 roku bo byla mega cycowa i herbatki soczki z nich piła nigdy nie wypila mm. Kaszę na gęsto z butli nie lubiła. Wogole butle prawie nie zużyte były bo na bierzaco z kubkow korzystała. Ciekawe jak mala teraz? Mam butle z tommi teepe, jedna 260 i jedna mniejsza te 150ml. Dodatkowo lovi. Na szkole rodzenia dostałam i smoczki silikonowe. Podgrzewacz mam canpol po Idze ale tez malo używany bo nie bylo po co. Teraz nie kupuje tego bo mam dzialajace ale nastawism sie na roczne cycowanie minimum ;-)
Od Nas też dla mamuś i dzidziulkow w brzuszkach najlepszego w Mikołajki :-)
Od Nas też dla mamuś i dzidziulkow w brzuszkach najlepszego w Mikołajki :-)
takie czasy że każdy chce zarobić a wiadomo dziecku się nie odmawia. Więc kreują reklamami i artykułami popyt na coś co czasem do głowy by nam nie przyszło kupić. Więc nie można popadać w paranoje i cały sklep wykupić Dużo rzeczy wychodzi w "praniu" bo dzieci jednak niby podobne ale mają swoje fanaberie :-)
dziewczyny jakie macie rozmiary kombinezonów kupione? bo się właśnie zastanawiam i kurcze ten co patrzę h&m 50/56 niby od 0 do 2 mies więc teoretycznie luty i marzec bo potem już raczej nie będzie potrzebny ale nie wiem czy nie za mały jednak
Ja tez mam 56 i 62 chociaż do końca nie przewidzimy jaki będzie potrzebny. Ostatnio koleżanka mi powiedziała że jej synek, ważący ponad 4kg w momencie porodu (nie pamiętam ile mierzył) ale od poczatku praktycznie nosił 68. Mam nadzieję ze mój nie będzie tak ogromny bo większość rzeczy mam na 62, trochę na 56 a na 68 to kilka sztuk dosłownie
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi :-* chyba jednak ten mniejszy wezme i sie zobaczy potem czy trzeba drugi kupic. Dorex tak mi sie wlasnie wydawalo ze te markowe zawsze wieksze bo jak na bodziakach porownuje to czasem 56=68. A i nie musisz mierzyc ;-) dzieki ze mozna na Was liczyc!
Ja mam dwa na 62 choć jeden jest trochę mniejszy. Ogólnie wychodzę z założenia że lepiej trochę za duży niż za mały.
Dowiedziałam się w sklepie ze polscy producenci wózków mają od 20.12 do 7.01 przestój. A czas produkcji to czasem 4tyg. Byłam w szoku że jak się zamówi tuż przed świętami to można i 6tyg czekać przez ten przestój.
Dowiedziałam się w sklepie ze polscy producenci wózków mają od 20.12 do 7.01 przestój. A czas produkcji to czasem 4tyg. Byłam w szoku że jak się zamówi tuż przed świętami to można i 6tyg czekać przez ten przestój.
reklama
ja nie mam problemów z rozmiarówką bo u mnie w rodzinie rodzą się same dzieci poniżej 3 kg... Ala urodzona w terminie miała 2570 g i Asia też już się na dużą nie zapowiada więc u mnie raczej pewne że 56 będzie za duże niż za małe ;-)
aisha dzięki za info dotyczace wózków, zamawiam tam gdzie ty.... więc najpóźniej za tydzień w sobotę muszę mieć już zamówiony ...
aisha dzięki za info dotyczace wózków, zamawiam tam gdzie ty.... więc najpóźniej za tydzień w sobotę muszę mieć już zamówiony ...