reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

A u mnie grubaski, siostry bliźniaczki ważyły po 3,5kg :) chłopcy niby więksi wiec kupiłam większość na 62cm.
Kupujesz w kaji w Gliwicach? Ja jestem mega zadowolona z obsługi. Chcieliśmy jedo fyn ale w końcu wzięliśmy camarelo carero. Cena o 50zl niższa niż w najtańszym sklepie internetowym :)

reklama
aisha tak wybieram się po moj camarelo carmelo do kaji do Gliwic, dzwoniłam i mają je na sklepie tylko nie wiem jak z kolorem czy akurat będzie więc nie będę zwlekać:-D

W sklepie mają kolor ca 18 i ca13. Ale kochana nie kupuj z wystawy, bo patrząc jak on tym cioral po podłodze i rzucał to w życiu bym nie kupiła z wystawy. A zamówienie od 2do4tyg.

Ten wozek byl moim marzeniem :) chcialam ten turkusowy jakby byl chlopak, ale jednak dziewczynka :p
Ciotka ma szary i jak tylko zobaczylam jak latwo sie go prowadzi i jaki lekki jest, to od razu mi serce szybciej zabilo haha

Mila miala 54cm i 3420, wiec chyba taka srednia :p
Lekarz juz zapowiedzial na ostatniej wizycie,ze Ala nie bedzie nalezala do tych mniejszych, ale "juz mam kanal rodny przepchany"(slowa lekarza) wiec nie mam co sie martwic haha

Maagsiaa turkusowy dla dziewczynki też ładny:)
ja kupiłam biało-granatowy z czerwonymi dodatkami. Na razie dla chłopca ale gdyby się kiedyś dziewczynka pojawiła to też będzie pasował:)

ale tutaj produkcja :-)

wózki sliczne - i nie powiem - zazdroszcze tych dylematów z wyborami :-)

ubranek nie kupuje, mam ich zdecydowanie za duzo :-) choc nie wiem czy w ogole istenie takie stwierdzenie jak "za duzo" w tej kwestii :-)

Kac kupił materacyk, przewijak, ciepłe kocysie. dzisiaj dostane pake wyprawkową i chyba oprócz koszul i klapek pod prysznic mam juz wszytko... <mysli>...

teraz tylko prasowanie.... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

reklama
Drago w mojej glowie nie istnieje cos takiego, weekend mlody dostal spodnie, dzisiaj w lumpku mloda znowu ciuchy ehh... chyba jakad terapia uzaleznien by mi sie przydala.........

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry