reklama
Dziewczyny myslalydcie o jskis gatkach splaszczajacych brzuch po porodzie ewentualnie gorsetach. W mi brzuch szybko zniknął po takich wysokich gatkach -smarowslam mustelka i te gatki przez 6tyg.ile czasu mialam siłę. Teraz mysle o dodatkowym gorsecie na zmianę PAS GORSET SILNIE WYSZCZUPLAJĄCY POPORODOWY*M,L (4659948935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
elunia a powiedz prosze czym sie kierowac przy zakupie takiego pasa? wczesniej nie mialam ale teraz chyba musze cos kupic. Czy ten z linka jest ok czy lepiej taki tylko na pas ew majtki z wysokim stanem do pasa? Zastanawiam sie czy nie uwiera bardzo albo sie nie zwija...
Witam kiedyś zamierzchłych czasach założyłam konto jak byłam kwietniówka 2007 teraz jestem luty 2015 mam nadzieję że mnie nie wyrzucicie doszłam do wniosku że zostało mi 8 tygodni i dopiero zaczynam sie rozglądać mam do was pytanie odnośnie wózka kasy mało moje chłopaki wychowali się na tutku dosyć ciężki ale po wszystkich wertepach jechał znalazłam parę modeli na necie przystępnej cenie ale koła piankowe czy pompowane i 3 w 1 za 800 zł to jak jest do wszystkiego to jest do niczego doradzicie
monikamarcina
Fanka BB :)
blondi ale co mamy Ci doradzic? kola najlepiej pompowane, a 3 w1 to oznacza ze wozek jest z fotelikiem. czy kupisz wozek za 800 zl, moze 2w1 bez fotelika tak
Kurde właśnie próbuję się spakować do szpitala, bo mój mąż marudzi że już najwyższy czas (zaczęliśmy 31tc) i mi spokoju nie daje. Postanowiłam dla spokoju choć częściowo torbę spakować ale kurde chyba będę musiała największa walizkę wziąć bo do średniej się nie mieszczę;(
Aisha, ja planuje się pakować w okolicach świat, moja szyjka skraca się ciągle i w sumie to nie wiadomo kiedy urodze, dlatego przyspieszamy przygotowania.
Ja tez nie wiem w co się zapakować, mam malutka albo ogromna walizkę dlatego obydwie nieporeczne, musze pożyczyć jakas w średnim rozmiarze właśnie
Jeszcze pytanie do doświadczonych mamusiek, jakich termometrów uzywalyscie i planujecie używać dla swoich maluchów? Bo zastanawiam się czy elektroniczny, na podczerwień itd. A może macie jakiś godny polecenia bo ja oczoplasu dostaje jak przeglądam dostępne oferty
Ja tez nie wiem w co się zapakować, mam malutka albo ogromna walizkę dlatego obydwie nieporeczne, musze pożyczyć jakas w średnim rozmiarze właśnie
Jeszcze pytanie do doświadczonych mamusiek, jakich termometrów uzywalyscie i planujecie używać dla swoich maluchów? Bo zastanawiam się czy elektroniczny, na podczerwień itd. A może macie jakiś godny polecenia bo ja oczoplasu dostaje jak przeglądam dostępne oferty
Ostatnia edycja:
LADYLI
Fanka BB :)
o również się podpisuje z zapytaniem o termometr.
a ja dziś udałam się na ciąg dalszy zakupów na Mikołaja i weszłam do H&M i kupiłam małej super komplecik polarowy za uwaga 10 zł , Przeceniony z 59 zł bo ostatnia sztuka i rozmiar 62 wiec grzechem było by nie wziąć
coś takiego Product Detail | H&M PL
a ja dziś udałam się na ciąg dalszy zakupów na Mikołaja i weszłam do H&M i kupiłam małej super komplecik polarowy za uwaga 10 zł , Przeceniony z 59 zł bo ostatnia sztuka i rozmiar 62 wiec grzechem było by nie wziąć
coś takiego Product Detail | H&M PL
reklama