reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Kajuta a zamierzasz karmic piersia czy butla?
vanilijka
Zostanę mamą :)
Ja mimo ze chce karmic piersią kupilam butelke tak doradzila mi polozna, mam tą mniejsza
monikamarcina
Vani ja rowniez kupilam mala. Jednak jak ktoras mama nie chce karmic piersia to ja bym kupila od razu wieksza.
U nas mała wystarczyła na długo 6 mies ok z tym że młody na cycu był :-) więc tylko dopajanie herbatka. Potem jak wróciłam do pracy to odciagalam więc już na większą przeszliśmy ale mała i tak do picia cały czas służyła i tylko smoczki wymienialam na "szybsze". Misiek nigdy więcej jak 210 bebilonu nie zjadal więc nigdy nie kupiłam tej super dużej ale koleżanka miała takiego glodomora że 330 na raz palaszowal.
monikamarcina
Moj mlody do tej pory lubi na kolacje mleko ciapnac i wypila jakwiecej 250 okolo zageszczone.
U nas jakies 2 miesiace temu sie odstawil i juz nie chce więc butla poszła w odstawke. I nigdy zageszczonego - to bylo nasze utrapienie, kazde oszustwo wyczuł wiec wstawanie w nocy na dodatkowa flasie bylo norma. Teraz sie zastanawiam jak mu przemycac nabial bo tak srednio z tym.
monikamarcina
Ewcia moj jeszcze z pol roku , moze 8 miesiecy temu budzil sie na nocna butle, bo mu nie starczalo. Moje dziecie to chuchro wiec nie mam wyrzutow sumienia ze jeszcze je butle.
reklama
LADYLI
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupowałyście wyprawkę do szpitala głównie chodzi mi o podkłady do majtek i te na łóżko ??
Bo byłam dziś w 2 marketach i nie było takich rzeczy, i tak myśle ze pewnie w aptece czy allegro ale wole zapytać
Bo byłam dziś w 2 marketach i nie było takich rzeczy, i tak myśle ze pewnie w aptece czy allegro ale wole zapytać