reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Jestem teraz na etapie kupna butelki i nie wiem jaką pojemność wybrać. Czy któraś z mam mogłaby się podzielić wiedzą, do którego miesiąca starcza butelka o pojemności 160 ml? I czy może warto od razu kupić większą?

reklama
U nas mała wystarczyła na długo 6 mies ok z tym że młody na cycu był :-) więc tylko dopajanie herbatka. Potem jak wróciłam do pracy to odciagalam więc już na większą przeszliśmy ale mała i tak do picia cały czas służyła i tylko smoczki wymienialam na "szybsze". Misiek nigdy więcej jak 210 bebilonu nie zjadal więc nigdy nie kupiłam tej super dużej ale koleżanka miała takiego glodomora że 330 na raz palaszowal.:-D

U nas jakies 2 miesiace temu sie odstawil i juz nie chce więc butla poszła w odstawke. I nigdy zageszczonego - to bylo nasze utrapienie, kazde oszustwo wyczuł wiec wstawanie w nocy na dodatkowa flasie bylo norma. Teraz sie zastanawiam jak mu przemycac nabial bo tak srednio z tym.

Ewcia moj jeszcze z pol roku , moze 8 miesiecy temu budzil sie na nocna butle, bo mu nie starczalo. Moje dziecie to chuchro wiec nie mam wyrzutow sumienia ze jeszcze je butle.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupowałyście wyprawkę do szpitala głównie chodzi mi o podkłady do majtek i te na łóżko ??
Bo byłam dziś w 2 marketach i nie było takich rzeczy, i tak myśle ze pewnie w aptece czy allegro ale wole zapytać

Do góry