reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
mi zakrywa spokojnie cały brzuch i nic nie ciśnie
te ciążowe (bez zapiętka) mają ten pas wyższy - u mnie z przodu prawie pod cycki
te nie-ciążowe mają taki pogrubiony pas, mniej elastyczny i trochę niższy, są jakby z wysokim stanem (tak za pępek mi sięgają jakoś) czy jak to się zwie, ale ja je lubię jak gdzieś dalej idę/jadę to mi trzymają brzuch i nic nie skacze :p

ja z kolei poszukuję koszul nocnych takich rozpinanych do karmienia, do szpitala i niestety w moim rozmiarze nic nie mogę znaleźć, wszystko za małe :crazy:

Tez mam te getry, są bardzo wygodne. Nic nie opinaja. Koszule kupiłam w Tesco, zwykła, nie ciążowa, ale jest rozpinana od góry do dołu. Rozmiary do 48.

Dziewczyny jaki rozmiar powinien mieć przewijak który chce położyć na łóżeczku 120x60?

Wiecie może czym się różni alantan maść od alantanu krem?

Monika dzięki, właśnie widziałam takie 50x70 czyli powinien pasować, jest jeszcze większy rozmiar ale to pewnie na lozeczko te większe

reklama
Do góry