reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Piękny wózek! My mamy taki, kupiony dla Mili, teraz Ala bedzie w nim śmigac :)

Załączniki

• 1417386858922.jpg
    1417386858922.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Monia suuper! Aż mnie korci żeby sprzedać ten co mam i kupić w różu ale mój malz jakby usłyszał to by mnie puknal w czoło :-D

Ładny wózek ,ważne żeby był wygodny/ funkcjonalny, wybór koloru to tylko indywidualna sprawa, kwestia gustu;).
monikamarcina ja też wróciłam z lumpka a właściwie z 2ch ;) I też jestem zadowolona, kupiłam 10 par pajacyków / śpiochów za 17 zł czyli 1,70 zł sztuka :-)
A w innym mniejszym lumpku śpioszki welurowe z czapeczką za 4 zł i komplet welurowy kaftanik+ półśpiochy + śliniak+ czapeczka za 5 zł. A dla siebie szal- komin wełniany za 10 zł i rękawiczki cieplutkie za 12 [obie rzeczy nowe z metkami bo w tym sklepie mają właśnie rękawiczki, szaliki, czapki, rajstopy itp z firmy Moraj prosto od producenta].

Z malych ubranek to tylko jeansowa sukieneczka, koszulka z motylkiem i czapeczka i papusie. 3xlongsleevy dla mlodego a reszta wieksza od 18m do 24 i legginsy z kroliczkiem na 104cm heheheeh

Załączniki

• 1417430987246.jpg
    1417430987246.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 48
  • 1417431010087.jpg
    1417431010087.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Monika a dopiero co pisałaś ze juz wszystko masz :) ja niby tez ale chętnie.coś tam dokupuje ciągle :) za to wczoraj skończyłam pakować prezenty na święta. Juz mam dla wszystkich! :) drobiazgi bo zestawy kosmetyków, ale cieszę się że mam już to z głowy!

Do góry