reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Magsia fajnyy
monikamarcina
Heheheeh wrocilam z lumpka juz mam dobry tydzien.
kropelka860
Heheheeh wrocilam z lumpka juz mam dobry tydzien.
Super co kupiłaś ? ?
KikaRika
Moderatorka
Ładny wózek ,ważne żeby był wygodny/ funkcjonalny, wybór koloru to tylko indywidualna sprawa, kwestia gustu.
monikamarcina ja też wróciłam z lumpka a właściwie z 2ch I też jestem zadowolona, kupiłam 10 par pajacyków / śpiochów za 17 zł czyli 1,70 zł sztuka :-)
A w innym mniejszym lumpku śpioszki welurowe z czapeczką za 4 zł i komplet welurowy kaftanik+ półśpiochy + śliniak+ czapeczka za 5 zł. A dla siebie szal- komin wełniany za 10 zł i rękawiczki cieplutkie za 12 [obie rzeczy nowe z metkami bo w tym sklepie mają właśnie rękawiczki, szaliki, czapki, rajstopy itp z firmy Moraj prosto od producenta].
monikamarcina ja też wróciłam z lumpka a właściwie z 2ch I też jestem zadowolona, kupiłam 10 par pajacyków / śpiochów za 17 zł czyli 1,70 zł sztuka :-)
A w innym mniejszym lumpku śpioszki welurowe z czapeczką za 4 zł i komplet welurowy kaftanik+ półśpiochy + śliniak+ czapeczka za 5 zł. A dla siebie szal- komin wełniany za 10 zł i rękawiczki cieplutkie za 12 [obie rzeczy nowe z metkami bo w tym sklepie mają właśnie rękawiczki, szaliki, czapki, rajstopy itp z firmy Moraj prosto od producenta].
monikamarcina
Kupilam troche zaraz strzele fote.
monikamarcina
reklama
Monika a dopiero co pisałaś ze juz wszystko masz ja niby tez ale chętnie.coś tam dokupuje ciągle za to wczoraj skończyłam pakować prezenty na święta. Juz mam dla wszystkich! drobiazgi bo zestawy kosmetyków, ale cieszę się że mam już to z głowy!