reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Karolcia uwierz ze torba na raczce przydaje sie na chusteczki, pieluchy, ubrania, picie, smoczek, zabawka itp.
Nie dyskutuje, wiem ze przy pierwszym dziecku przydala mi sie torba przy wozku i teraz ne wyobrazam sobie nie moec dp niej dostepu.
Kazda kupi wozek wg siebie i juz
Ja moge jedynie wypowiedziec swoje zdanie jako podwojna mama
Made super.
Nie dyskutuje, wiem ze przy pierwszym dziecku przydala mi sie torba przy wozku i teraz ne wyobrazam sobie nie moec dp niej dostepu.
Kazda kupi wozek wg siebie i juz
Ja moge jedynie wypowiedziec swoje zdanie jako podwojna mama
Made super.
karolina19xm
Monika a jaki wózek sobie upatrzyłaś? może ściągnę od Ciebie bo chętnie poszukam jeszcze czegoś innego :-) mi w sklepie ostatnio zachwalali bebetto luca
monikamarcina
Wiesz wozki Tako sa sliczne, dobrze wykonane ale uwazam drogie.
Sluchaj ja nie chce byc wyrocznia, zeby nie bylo ze ja cos komus doradze a tej osobie ten wozek nie bedzie pasowal albo bedzie mnie kurwic po kilku miesiacach )
Sluchaj ja nie chce byc wyrocznia, zeby nie bylo ze ja cos komus doradze a tej osobie ten wozek nie bedzie pasowal albo bedzie mnie kurwic po kilku miesiacach )
Kika posiadałam x-landera x-move przy pierwszej córce i nie polecam ciężki, 0 amortyzacji, kółka wytarły się po 3 miesiącach i zaczęły stukać... spacerówka jeszcze gorzej.... ogólnie to wózek dla ludzi co jeżdżą po galeriach i maja windę.... moim zdaniem szkoda kasy
KikaRika
Moderatorka
No właśnie ja też słyszałam różne opinie, a my dostaniemy od szwagra x-landera właśnie po jego dziecku, tylko nie wiem jaki model. Z tego co pamiętam to ma duże pompowane koła i dobrze się go prowadzi, ale dłużej z nim styczności nie miałam, ani okazji go składać/ rozkładać i wiem że koła mają w b. dobrym stanie ...No ale jak to mówią ''darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy..'' Choć troszkę Wam zazdroszczę tych poszukiwań wózków, wybierania od podstaw modeli i kolorów... Z drugiej strony jednak to pieniążki zaoszczędzone.
Dziewczyny a co sądzicie o takich wózkach? __WÓZKI DZIECIĘCE RETRO 4w1 + FOTELIK + 9 GRATISÓW (4829934758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo mi się podobają na zdjęciach ale nie miałam możliwości oglądania i testowania. Może któraś z was miała? Bo mam wątpliwości do tej ramy i kół.
monikamarcina
Aisha mnie sie kompletnie nie podobaja, wiec sie nie wypowiadaam
reklama
Aisha wszystko zależy od tego gdzie nim będziesz jeździć. Bo jak tylko w domu i po prostej drodze ew. galerii to pewnie da radę. Ale jak spacer gdzieś w plenerze czy pokonywanie kraweznikow to słabo to widzę. Takie ze skretnymi kołami to i w miejscu zawracaja prawie a ten raczej nie. Choć stelaz po złożeniu mniej miejsca zajmuje jak patrzę na te fotki. A i ją takim hamulcom nie ufam bo to tylko na oponie się zatrzymuje (takie mam wrażenie) a nie na mechanizmie koła jak w większości tych nowoczesniejszych. Kwestia czy lubisz ten styl tzn taki kosz pod wózkiem niezabudowany i koła jak 20 lat temu ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje