reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Kupiliśmy dziś łóżeczko i materac pianka kokos :) mamy też wanienke z fotelikiem wiec pomału kompletujemy wyprawkę

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia uwierz ze torba na raczce przydaje sie na chusteczki, pieluchy, ubrania, picie, smoczek, zabawka itp.
Nie dyskutuje, wiem ze przy pierwszym dziecku przydala mi sie torba przy wozku i teraz ne wyobrazam sobie nie moec dp niej dostepu.
Kazda kupi wozek wg siebie i juz :)
Ja moge jedynie wypowiedziec swoje zdanie jako podwojna mama :)

Made super.

Monika a jaki wózek sobie upatrzyłaś? może ściągnę od Ciebie bo chętnie poszukam jeszcze czegoś innego :-) mi w sklepie ostatnio zachwalali bebetto luca

Wiesz wozki Tako sa sliczne, dobrze wykonane ale uwazam drogie.
Sluchaj ja nie chce byc wyrocznia, zeby nie bylo ze ja cos komus doradze a tej osobie ten wozek nie bedzie pasowal albo bedzie mnie kurwic po kilku miesiacach :))

Kika posiadałam x-landera x-move przy pierwszej córce i nie polecam:no: ciężki, 0 amortyzacji, kółka wytarły się po 3 miesiącach i zaczęły stukać... spacerówka jeszcze gorzej.... ogólnie to wózek dla ludzi co jeżdżą po galeriach i maja windę.... moim zdaniem szkoda kasy

No właśnie ja też słyszałam różne opinie, a my dostaniemy od szwagra x-landera właśnie po jego dziecku, tylko nie wiem jaki model. Z tego co pamiętam to ma duże pompowane koła i dobrze się go prowadzi, ale dłużej z nim styczności nie miałam, ani okazji go składać/ rozkładać i wiem że koła mają w b. dobrym stanie ...No ale jak to mówią ''darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy..'' Choć troszkę Wam zazdroszczę tych poszukiwań wózków, wybierania od podstaw modeli i kolorów... Z drugiej strony jednak to pieniążki zaoszczędzone.

reklama
Aisha wszystko zależy od tego gdzie nim będziesz jeździć. Bo jak tylko w domu i po prostej drodze ew. galerii to pewnie da radę. Ale jak spacer gdzieś w plenerze czy pokonywanie kraweznikow to słabo to widzę. Takie ze skretnymi kołami to i w miejscu zawracaja prawie a ten raczej nie. Choć stelaz po złożeniu mniej miejsca zajmuje jak patrzę na te fotki. A i ją takim hamulcom nie ufam bo to tylko na oponie się zatrzymuje (takie mam wrażenie) a nie na mechanizmie koła jak w większości tych nowoczesniejszych. Kwestia czy lubisz ten styl tzn taki kosz pod wózkiem niezabudowany i koła jak 20 lat temu ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje :-D

Do góry