reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Wiecie, mój mąż jest zachwycony nimi, a ja nie jestem przekonana. Na żywo żadnego nie widziałam. Dlatego pytam was, bo może któraś miała możliwość oglądania i testowania.

reklama
Aisha skocz u nas w Zabrzu do Viki albo do boćka tam są takie wózki w stylu retro to można na żywo oblookać:tak:
ale dla mnie wózek bez skrętnych kół odpada w przedbiegach..:tak:

Eh a mnie rozwalil ten tekst na stronce "naszymi wozkami jeżdżą gwiazdy muzyki radia tv". Mając ten wózek to celebrytka można zostac :-D hihi lansik się liczy :-p

A mi żal że mam stary bo teraz bym zaszalala z jakimś odjechanym kolorem a tak to czarno-zielony musi być.

Aisha patrz na własną wygodę a opinię męża traktuj tylko pogladowo bo i tak pewnie Ty częściej będziesz pchala wózek niż on.

Dziewczyny bede miala corke... ktory kolor? Czarny szary, roz czy zielen?

Roz chyba najmniej, bo mam wieele ubranek rozowych i bedzie rozowa swinks w rozowym wozki heheheh

Ten roz jest cudowny! :D ja tez mam pelno rozowych ubranek i wozek tez rozowy :) w niczym to nie przeszkadza Monia, a nawet mozesz mi nie wierzyc, ale ludzie na wuosce i tak pytali czy urodzilan chlopca czy dziewczynke hahahahah

Hehehehe to ja tak mialam z mlodym w pomaranczowym wozku, chlopak ubrany w tshirt z samochodami, jeansy, trampki i granatowa czapke z daszkiem z narysowana pilka i tez potrafili sie mnie zapytac czy to chlopiec czy dziewczyna.

Mysle, mysle, mysle

reklama
Do góry