reklama
Aisha looknij sobie na youtube bo na rosyjskojezycznych stronkach można zobaczyć jak się składa :-) chyba popularny za wschodnią granicą (zresztą tak jak tako). Dziwi mnie że mało jest zdjec z zamontowana spacerowka, ale fotelik na tym stelazu mi się nie podoba.
Коляска Kajtex Tramonto лен 063 - YouTube
Kajtex Tramonto Len 2 в 1 - любительский видеообзор детской коляски - YouTube
Коляска Kajtex Tramonto лен 063 - YouTube
Kajtex Tramonto Len 2 в 1 - любительский видеообзор детской коляски - YouTube
Eh a mnie rozwalil ten tekst na stronce "naszymi wozkami jeżdżą gwiazdy muzyki radia tv". Mając ten wózek to celebrytka można zostac hihi lansik się liczy
A mi żal że mam stary bo teraz bym zaszalala z jakimś odjechanym kolorem a tak to czarno-zielony musi być.
Aisha patrz na własną wygodę a opinię męża traktuj tylko pogladowo bo i tak pewnie Ty częściej będziesz pchala wózek niż on.
A mi żal że mam stary bo teraz bym zaszalala z jakimś odjechanym kolorem a tak to czarno-zielony musi być.
Aisha patrz na własną wygodę a opinię męża traktuj tylko pogladowo bo i tak pewnie Ty częściej będziesz pchala wózek niż on.
monikamarcina
Fanka BB :)
monikamarcina
Dziewczyny bede miala corke... ktory kolor? Czarny szary, roz czy zielen?
Roz chyba najmniej, bo mam wieele ubranek rozowych i bedzie rozowa swinks w rozowym wozki heheheh
Roz chyba najmniej, bo mam wieele ubranek rozowych i bedzie rozowa swinks w rozowym wozki heheheh
monikamarcina
Hehehehe to ja tak mialam z mlodym w pomaranczowym wozku, chlopak ubrany w tshirt z samochodami, jeansy, trampki i granatowa czapke z daszkiem z narysowana pilka i tez potrafili sie mnie zapytac czy to chlopiec czy dziewczyna.
Mysle, mysle, mysle
Mysle, mysle, mysle
reklama