reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Mi też się podoba ale jedyne co biorę za minus to bardzo wysoko spacerowka siedzi i chyba dziecko samo z niej nie wyjdzie albo będzie miało trudniej. W moim starym tako to wygodnie mi było bo wypinalam pałąk i dziec wsiadal lub wysiadal sam i nie musiałam go dźwigać. Choć może robi się w tym rico taki jakby dodatkowy schodek i nie mam racji.:dry:

Ewcia no spacerowka jest wysoko, a co do schodka nie powiem Ci, nie zwrocilam uwagi.
Cichac kolory sa fajne, dlatego nie moge sie zdecydowac. Generalnie ogladalam tez camarelo z zakardowym wykonczeniem i adamex pajero zakardowy i sie zakochalam w tym materiale. Wozki zakardowe sa PIEKNEEEE i zaluje ze riko nie ma zakardu. Wtedy bralabym od razu..

Ale Wam fajnie z wozkami :) ja mam po Mili, w sumie 13miesieczny, jak nowka, wiec nie bede zmieniac :) ADBOR ZIPP mocny róż :) wozek sliczny, ale nie polecilabm nikomu. Niby lekki, ale wkladanie stelazu do auta to katorga :\ i ogolnie jest duzy, najlepiej wyglada z fotelikiem lub gondola :D Spacerowka jest ogromna :p
Dlatego Mili kupilam Coneco spacerowke, zebym nie musiala po schodach dzwigac takiej kabaryny :) a ten czeka na Ale, a pozniej na licytacje :D

reklama
Aisha polecam bo cieple sa jak zadne dotąd jakie mialam do tego rozciagliwe tzn ze dobrze dopasowuja sie do roznych ksztaltow ciala a pas niesamowicie wygodny nie uciska i z milego w dotyku materialu ostatnio jak bylo u mnie –5 stopni to wcale w nich nie czulam tego zimna sprzed. Tez w porzadku nie zachwalam zeby to nie wyglądalo jak reklama ale jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona z legginsow

Do góry