reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Mi też się podoba ale jedyne co biorę za minus to bardzo wysoko spacerowka siedzi i chyba dziecko samo z niej nie wyjdzie albo będzie miało trudniej. W moim starym tako to wygodnie mi było bo wypinalam pałąk i dziec wsiadal lub wysiadal sam i nie musiałam go dźwigać. Choć może robi się w tym rico taki jakby dodatkowy schodek i nie mam racji.:dry:

Ewcia no spacerowka jest wysoko, a co do schodka nie powiem Ci, nie zwrocilam uwagi.
Cichac kolory sa fajne, dlatego nie moge sie zdecydowac. Generalnie ogladalam tez camarelo z zakardowym wykonczeniem i adamex pajero zakardowy i sie zakochalam w tym materiale. Wozki zakardowe sa PIEKNEEEE i zaluje ze riko nie ma zakardu. Wtedy bralabym od razu..

Ale Wam fajnie z wozkami :) ja mam po Mili, w sumie 13miesieczny, jak nowka, wiec nie bede zmieniac :) ADBOR ZIPP mocny róż :) wozek sliczny, ale nie polecilabm nikomu. Niby lekki, ale wkladanie stelazu do auta to katorga :\ i ogolnie jest duzy, najlepiej wyglada z fotelikiem lub gondola :D Spacerowka jest ogromna :p
Dlatego Mili kupilam Coneco spacerowke, zebym nie musiala po schodach dzwigac takiej kabaryny :) a ten czeka na Ale, a pozniej na licytacje :D

reklama
Aisha polecam bo cieple sa jak zadne dotąd jakie mialam do tego rozciagliwe tzn ze dobrze dopasowuja sie do roznych ksztaltow ciala a pas niesamowicie wygodny nie uciska i z milego w dotyku materialu ostatnio jak bylo u mnie –5 stopni to wcale w nich nie czulam tego zimna sprzed. Tez w porzadku nie zachwalam zeby to nie wyglądalo jak reklama ale jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona z legginsow

Do góry