reklama
Mi też się podoba ale jedyne co biorę za minus to bardzo wysoko spacerowka siedzi i chyba dziecko samo z niej nie wyjdzie albo będzie miało trudniej. W moim starym tako to wygodnie mi było bo wypinalam pałąk i dziec wsiadal lub wysiadal sam i nie musiałam go dźwigać. Choć może robi się w tym rico taki jakby dodatkowy schodek i nie mam racji.
monikamarcina
Fanka BB :)
Ewcia no spacerowka jest wysoko, a co do schodka nie powiem Ci, nie zwrocilam uwagi.
Cichac kolory sa fajne, dlatego nie moge sie zdecydowac. Generalnie ogladalam tez camarelo z zakardowym wykonczeniem i adamex pajero zakardowy i sie zakochalam w tym materiale. Wozki zakardowe sa PIEKNEEEE i zaluje ze riko nie ma zakardu. Wtedy bralabym od razu..
Cichac kolory sa fajne, dlatego nie moge sie zdecydowac. Generalnie ogladalam tez camarelo z zakardowym wykonczeniem i adamex pajero zakardowy i sie zakochalam w tym materiale. Wozki zakardowe sa PIEKNEEEE i zaluje ze riko nie ma zakardu. Wtedy bralabym od razu..
Ale Wam fajnie z wozkami ja mam po Mili, w sumie 13miesieczny, jak nowka, wiec nie bede zmieniac ADBOR ZIPP mocny róż wozek sliczny, ale nie polecilabm nikomu. Niby lekki, ale wkladanie stelazu do auta to katorga :\ i ogolnie jest duzy, najlepiej wyglada z fotelikiem lub gondola Spacerowka jest ogromna
Dlatego Mili kupilam Coneco spacerowke, zebym nie musiala po schodach dzwigac takiej kabaryny a ten czeka na Ale, a pozniej na licytacje
Dlatego Mili kupilam Coneco spacerowke, zebym nie musiala po schodach dzwigac takiej kabaryny a ten czeka na Ale, a pozniej na licytacje
LADYLI
Ja będę Monia kupować raczej taki tylko nie riko tylko te co wam wcześniej pokazywałam a mianowicie expander | Mondo Ecco ale jest praktycznie identyczny i gondola jest wysoka tak jak mówisz w porównaniu do innych
monikamarcina
Ten expander tez widzialam, bardzo podobny do riko
link do legginsów bardzo proszę Przedmioty użytkownika femmegusto - Ciąża i macierzyństwo - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z wózków podoba mi się malachit
z wózków podoba mi się malachit
vanilijka
Zostanę mamą :)
Made ja kupowalam te LEGGINSY ciążowe z FUTERKIEM roz M/L 164cm (4800270751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sa faktycznie wygodne i cieplutke
reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Aisha polecam bo cieple sa jak zadne dotąd jakie mialam do tego rozciagliwe tzn ze dobrze dopasowuja sie do roznych ksztaltow ciala a pas niesamowicie wygodny nie uciska i z milego w dotyku materialu ostatnio jak bylo u mnie –5 stopni to wcale w nich nie czulam tego zimna sprzed. Tez w porzadku nie zachwalam zeby to nie wyglądalo jak reklama ale jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona z legginsow