reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
LADYLI czerwony super! I jak zawsze praktyczna porada - jak "popelnicie" następnego maluszka za jakiś czas i będzie chłopczyk to ten olive bardziej unisex choć i w czerwonym chłopakom do twarzy bo w końcu to nie róż;-) No chyba że mezulek pozwoli Ci kolejny kupić to olej mój komentarz :-D

Ja też mam avent - podobny mechanizm ale jakąś inna seria więc też polecam - pomógł mi rozkręcić laktacje a miałam straszny problem na początku. Z desperacji nawet na medea elektryczny patrzylam wtedy ale za drogi był.
Ten się fajnie myje i łatwo składa. A i jak macie parowar w domu to nie warto kupować sterylizatora moim zdaniem bo idealnie się sprawdził sprzęt kuchenny u nas :tak:

Ja dziś w biedro kupiłam ten kocyk - ale mieciutki! Prawie jak minky - zobaczymy co się z nim stanie po kilku praniach. I mam pierwszego rozowego bodziaka! Kupiony w zwykłym sklepie za 18 zeta! Bosze... już zapomnialam jakie te szmatki są drogie:szok: Chyba jednak poczekam na przeceny w C&A bo mam kawałek do tesco po f&f a specjalnie mi się nie chce jechać.

Ewa dokładnie mężczyzną tez jest ładnie w czerwieni , np. mój m kupił sobie teraz zimową kurtkę cała w czerwieni i buty z czerwonymi wstawkami i jemu jest bardzo ładnie w takich kolorach bo włosy czarne , jaki i oczy czy brwi wiec mówił ze będzie pasował do wózka.

Mi się właśnie takie podobają :) z czarną plastikową gondola :) a kolor wybrałabym czerwono - biało- granatowy :) pasuje do chłopca i do dziewczynki gdybym kiedyś miała jeszcze córeczkę :)

reklama
mi się podobają wszystkie kolory i tez bym miała wielki problem, jeżeli chodzi o male kółka to mi się też wydaje ze nie sa za male my rodzimy w lutym wiec mam nadzieje ze już będzie się konczyla zima i będzie coraz cieplej a nie zimniej.

co do cycków to ja już większych nie chce, brodawki mam duże ale dziecko chwyci spokojnie tylko wiem ze będę musiala się pomeczyc pare dni mam nadzieje ze przetrwam.

ja dzisiaj kupialam w netto podusie z Kubusiem puchatkiem tylko dlatego ze moje starsze dziecko ma swoja podusie i nazwal ja LULU i żeby każdy miał swoją przytulanke. Dziś powiedziałąm Bartkowi ze kupiłam mu poduszke dla siostry jak ja zobaczy to jej może dać i to będzie prezent od niego. Teraz tak się zastanawiam co od niej dla Bartka, co może podarować siostra bratu.

Lady ja tez ubieram syna w czerwone wygląda super mąż tez jak założy bluzke czerwona to fajnie wygląda

Do góry