reklama
Katska
Fanka BB :)
O, nawet przewijak ma pas i są pojemniczki. Fajne łóżeczko i rozwiązania to niego :-)
Ja dla Mili mam kojec rozkladany i tak jak Kika jestem zdania, ze jest to meeeega fajna sprawa! Jedziesz gdzies, to pakujesz lozeczko, ktore zajmuje malo miejsca i nie martwisz sie gdzie dziecko bedzie spalo
Ekstra rozwiazanie
Ekstra rozwiazanie
materacyk dokupiliśmy taki jak do drewnianych łóżeczek - gryka + pianka + kokos, zawiesiliśmy go na tym podwieszanym pięterku zamiast oryginalnego
a samo łóżeczko ma jeszcze kilka bajerków jak płozy do bujania, pozytywkę, otwierany bok, pałąk z zabawkami i daszek z moskitierą
a samo łóżeczko ma jeszcze kilka bajerków jak płozy do bujania, pozytywkę, otwierany bok, pałąk z zabawkami i daszek z moskitierą
awlam20
Początkująca w BB
Dziewczyny jako że my lutowe, napiszcie prosze jak zamierzacie wyjść z maleństwem ze szpitala. Gondola czy nosidełko? A co do gondoli? Kocyk, kołderka,śpiwór, kombinezon?
monikamarcina
Nosidelko, kombinezon i kocyk
Katska
Tak samo jak Monika.
Podobno nie wypuszczą ze szpitala bez nosidełka czyli fotelika samochodowego.
Podobno nie wypuszczą ze szpitala bez nosidełka czyli fotelika samochodowego.
też słyszałam, że nie wypuszczają bez fotelika samochodowego i to jest mega suchar bo my np nie mamy samochodu, a musieliśmy go kupić (kupiliśmy używany)
a jak ktoś mieszka obok szpitala i pieszo do domu idzie to i tak musi fotelik mieć
a jak ktoś mieszka obok szpitala i pieszo do domu idzie to i tak musi fotelik mieć
Anikaaaa
U nas tak samo, nosidełko (obowiązkowo), kombinezon i kocyk. Oby tylko do porodu utrzymała się taka pogoda jak jest teraz ;-)
reklama
LADYLI
U nas też nosidełko musi być obowiązkowo, i do torby maluszka zapakowałam kocyk, kombinezon, czapeczke, pajaca i body.