Ja mam jeden misiowy kombinezon, ale dosłonie tylko na moment wyjścia ze szpitala. Od kopa z niego wyrośnie. 68 rozmiar dostałam od przyrodniej siostry. Zostaje mi ten 62 obczaić jakiś. Chyba ogarnę puchówkę. Najbardziej bym chciała w jakieś leśne wzory [emoji7] Ale kupię co będzie
reklama
gie_er
Fanka BB :)
Będę musiała kiedyś jechać pooglądać centrum miasta bo ja w mikuszowicach to tam nie ogarniam co i gdzie dalej niż przy Geminicudne !!! i jak jakościowo ?
na 1 listopada w tym włoskim sklepie mają też fajne buty króliczki dla naszych dziewczyn rozowe i białe za 49zł
reniuszek
Love in the knick of time
Nic mi nie mow o lesnych wzorach wszystkie jeże misie choinki szyszki itp mojeJa mam jeden misiowy kombinezon, ale dosłonie tylko na moment wyjścia ze szpitala. Od kopa z niego wyrośnie. 68 rozmiar dostałam od przyrodniej siostry. Zostaje mi ten 62 obczaić jakiś. Chyba ogarnę puchówkę. Najbardziej bym chciała w jakieś leśne wzory [emoji7] Ale kupię co będzie
Jejku to ja mam tylko 56 puchowy i nic więcej ajajaja
Rossiczka
Moderatorka
Teraz z apka jest -20-% na dziecięceDla mojej to pierwszy wnuk. Nie miała wcześniej ani wnuczki ani wnuka więc właściwie to powinno być całkowicie obojętne no ale jak widać nie do końca aaa zawsze na noc czy pod spód w razie awarii może być. Mysle, że Jaś nie będzie miał z tym problemu
Ten futrzak z h&m, niestety na ta chwile był bez promocji. Chodziłam za nim kilka tygodni i się zastanawiałam bo myślałam, że jakiś rabacik się przytrafi no ale niestety już nie wytrzymałam
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Ej wyprzedaże to już 27 grudnia się zaczną ;-)Jak większy będzie Ci potrzebny niż 56 to będą wyprzedaze później w lutym i Kupisz juz wiosenny
walczacamama
To ja polecę od razu z porodowkiEj wyprzedaże to już 27 grudnia się zaczną ;-)
Rossiczka
Moderatorka
Ja dla Tobiasza od przyjaciół i znajomych dostałam karty głównie hm , w ogóle to super prezent dla rodziców małego dzIecka. Bo mogą kupić co im jest potrzebne, kiedy chcą i co im się podobaTo ja polecę od razu z porodowki
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
walczacamama
Tez tak uważam. My nawet jak idziemy do kogoś na parapetowke to kupujemy takie karty podarunkowe np. do home and you i każdy kupuje co mu tam potrzebaJa dla Tobiasza od przyjaciół i znajomych dostałam karty głównie hm , w ogóle to super prezent dla rodziców małego dzIecka. Bo mogą kupić co im jest potrzebne, kiedy chcą i co im się podoba
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gie_er
Tak z boku