Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe niewien tez nie znam sie były dwie wersje wiec wziełam dwie ja chce mieszac trochę dade trochę pampersaNie mam doświadczenia z dada wiec nie wiem, ale chyba jedynki dady to i tak nowość jakas ?
Ponoć te preniumy są fajniejsze dla szczupłych brzdąców. Lepiej leżą i nie odstają na chudej dupci ^^ Tak słyszałam, nie wiem ile w tym prawdy
Które są lepsze ? Bo ja wziełam takie i takie na spróbowanie Mysle ze fajne takie małe paczki bo zabiorę sobie je do porodu
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy bylam w Biedrze i patrze takie paczki male wiec wziełam bo idealne do szpitala bedą oczywiście wieciej musze kupic ale to juz te wieksze paczkiPonoć te preniumy są fajniejsze dla szczupłych brzdąców. Lepiej leżą i nie odstają na chudej dupci ^^ Tak słyszałam, nie wiem ile w tym prawdy
Są strasznie sztywne w porównaniu z Pampers i niestety zawartość lubi uciekać. Dobre są podobno od 2/3
Które są lepsze ? Bo ja wziełam takie i takie na spróbowanie Mysle ze fajne takie małe paczki bo zabiorę sobie je do porodu
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Można zapytać skąd takie cudowne zakupy ? <3Padlam ofiara konsumpcjonizmu i w tych wyrzutach dorobkiem zamówienie dla Jasia. Teraz czekać aż przyjdzie Zobacz załącznik 819930 Zobacz załącznik 819929 Zobacz załącznik 819928 Zobacz załącznik 819927 Zobacz załącznik 819926 Zobacz załącznik 819925
To chyba z H&M [emoji4]Można zapytać skąd takie cudowne zakupy ? <3
dziękujęTo chyba z H&M [emoji4]