Właśnie też się zastanawiałam nad tym na baterie. Na co Mąż mi odparł że będzie używał gruszki. No On może i tak, ale ja bym się bała i co 8h będziemy czekać aż tatuś gile wyssie? W tych tematach jestem tak niemanualna... Ech No i temu łamię się nad tym bateriowym.My kupimy elektryczny aspirator, ale taki na bakterie. Termometr mam taki jak w szpitalach, nie wiem jak sie nazywa. Jeszcze trzeba mi termometr do kąpieli. Zapomniałam o tym
reklama
gie_er
Fanka BB :)
Powiedz mu że gruszka to zło. Niech poszuka filmu na którym pokazują co się robi w środku tej gruszki.Właśnie też się zastanawiałam nad tym na baterie. Na co Mąż mi odparł że będzie używał gruszki. No On może i tak, ale ja bym się bała i co 8h będziemy czekać aż tatuś gile wyssie? W tych tematach jestem tak niemanualna... Ech No i temu łamię się nad tym bateriowym.
U nas Frida to była tragedia, mała tak się rzucała że jedna osoba trzymała głowę a druga próbowała katar ściągać w akompaniamencie wrzasku jakbyśmy zarzynali. [emoji24]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja kupuje fride u nas sie sprawdziła
gie_er
To może ja kiepsko ciągłam [emoji16]ja kupuje fride u nas sie sprawdziła
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
każde dziecko jest inne ,moja Laura na początku też się tego bała a później przeszłoTo może ja kiepsko ciągłam [emoji16]
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
haha musisz trenowaćTo może ja kiepsko ciągłam [emoji16]
gie_er
Elmex dla dzieci uważa, że powinnam dać radę [emoji23]haha musisz trenować [emoji14]
Załączniki
reklama
Masakra!!