reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja mam zamiar kupic sama gondole a pozniej zainwestować w lepsza spacerówke taką całkiem rozkladanaHmm moja mama mi mówiła abym kupiła głębszą spacerówke niż inwestować wózek w 2 w 1 hmm ale z tym ciężyszy wubur
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Sporo wozkow 2w1 ma takie spacerówki. Ja planuje ze swojej korzystać jakoś do 2 urodzin może trochę dłużej. Potem pewnie jakaś parasolka typu maclaren kupię. Tak przynajmniej zrobiłam z córką i to było dobre rozwiązanie dla nas.ja mam zamiar kupic sama gondole a pozniej zainwestować w lepsza spacerówke taką całkiem rozkladana
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja właśnie jak przeglądałam te wózki 2w1 to wiekszość ma beznadziejne spacerówki. Spodobała mi się spacerówka grenntom ale gondola to juz mi sie nie podobaSporo wozkow 2w1 ma takie spacerówki. Ja planuje ze swojej korzystać jakoś do 2 urodzin może trochę dłużej. Potem pewnie jakaś parasolka typu maclaren kupię. Tak przynajmniej zrobiłam z córką i to było dobre rozwiązanie dla nas.
blair_90
My dziś byliśmy w smyku oglądać wózki i zdecydowałam się na Mutsy Igo. Jak dla mnie ma super spacerówke. Zamówiłam taki bo w sklepie nie mieli koloru tego.ja właśnie jak przeglądałam te wózki 2w1 to wiekszość ma beznadziejne spacerówki. Spodobała mi się spacerówka grenntom ale gondola to juz mi sie nie podoba
Z córką miałam też Mutsy ale starszy model i też był super.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
o ten wyglada bardzo fajnie ! A spacerówka rozklada sie całkiem na leżąco ?My dziś byliśmy w smyku oglądać wózki i zdecydowałam się na Mutsy Igo. Jak dla mnie ma super spacerówke. Zamówiłam taki bo w sklepie nie mieli koloru tego.
Z córką miałam też Mutsy ale starszy model i też był super.
blair_90
Tak. Chyba wszystkie Mutsy rozkładają sie tak samo. Tu jest zdjęcie jak wygląda rozłożoneo ten wyglada bardzo fajnie ! A spacerówka rozklada sie całkiem na leżąco ?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Tak. Chyba wszystkie Mutsy rozkładają sie tak samo. Tu jest zdjęcie jak wygląda rozłożone
wszystko fajnie ale zobaczyłam cene i jak dla mnie zabija
reklama
była dziewczyna ,która chciała dopasować dziecka pościel do swojej. Znalazłam na allegro
Link do: BAWEŁNA TKANINA MATERIAŁ WZORY MINKY NOWOŚĆ 0,5M
Link do: BAWEŁNA TKANINA MATERIAŁ WZORY MINKY NOWOŚĆ 0,5M