reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
Zamawiałam na telefonie :D

p19uflw1nv024jhl.png
Dlatego kupiłaś krem w kolorze masła [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Na ciuchach?? Podziwiam te ktorym sie chce wychodzic na polowanie po szmateksach, lupeksach itp w te upaly. Ja czekam az sie ochlodzi i tez ruszam.

Na ciuchach?? Podziwiam te ktorym sie chce wychodzic na polowanie po szmateksach, lupeksach itp w te upaly. Ja czekam az sie ochlodzi i tez ruszam.
Odkupila od jakiejs dziewczyny :) ale nazbierala mi juz tyle ubranek ze z tym co ja kupilam mam juz cala kompletna wyprawke ubraniowa i moge sie skupić na wiekszych rzeczach typu wozek itp :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Tobiaszowi na allegro kupiłam, przy wybieraniu patrzyłam też na temp prania, by te 60 stopni było. Jak wrócę do domu to mogę zobaczyć co za producent. Ale chyba około 45 złotych placilan

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja Tobiaszowi na allegro kupiłam, przy wybieraniu patrzyłam też na temp prania, by te 60 stopni było. Jak wrócę do domu to mogę zobaczyć co za producent. Ale chyba około 45 złotych placilan

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli możesz to sprawdź proszę. Ja pytałam w sklepie stacjonarnym to za szajs chcą jak za złoto!

Do góry