reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla maluszka :)

Pajac bez stopek to chyba rampers 'D

p19uflw1nv024jhl.png
A rampers nie jest z krótkimi nogawkami? [emoji2]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Ja nadal nie rozróżniam co jest co. Wyjdzie jak będzie potrzebne. Na razie od razu mogę wskazać body, z resztą muszę się zastanowić. Ważne żeby dziecko z gołym pupkiem nie leżało, a jak nazwiemy ubranie to mu chyba obojętne [emoji23][emoji38][emoji4]

Rossiczka śliczne te ciuszki.
No właśnie - te lenie ciuchy to na jaki rozmiar kupujecie ?
wagę chłopaków zapisywałam, ale wzrostu nie.
Ciekawa jestem jaki wzrost obstawiacie na lato ?

Rossiczka śliczne te ciuszki.
No właśnie - te lenie ciuchy to na jaki rozmiar kupujecie ?
wagę chłopaków zapisywałam, ale wzrostu nie.
Ciekawa jestem jaki wzrost obstawiacie na lato ?
Ja wiem że to ciuchy z letniej kolekcji ale uważam że świetnie się też sprawdza zimą czy wiosną . Wystarczy założyć rajstopy i sweterek i będzie pięknie
Ja obstawiam, że skoro.moje dziecko rośnie zgodnie z "usg" to będzie w 50 centylu jak Tobiasz. Więc myślę że w wakacje będzie rozmiar 68 głównie. Poza tym, kiecki czy szorty letnie mogą być krótsze.
Ja zawsze staram się ubrania jak najdłużej wykorzystywac więc np letnie sukienki mogą być też fajne wiosną, wystarczy np body założyć pod, lub sweterek czy bluzę i będzie fajny wiosenny A potem letni

reklama
Do góry