reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Agica a co to za wózek ?? Spacerówka mi się zwłaszcza podoba...

Zastanawiam się nad roan bass soft eco albo tutkiem albo którymś z riko czy expander mondo Ecco
Ale tak naprawdę to nie jestem na nic zdecydowana ...

reklama
Szczerze to nie chciałabym musieć wybierać wózek po raz drugi. Ten co mam jest w połowie dobry i zadowala mnie ale tego jest tyle na rynku ze się nie dziwię Ci Aria że nie możesz się zdecydować.

Tekila dlatego chcę wersje soft
A bujać to ja nir planuje... po co przyzwyczajać... krystek nie był bujany... tego tez nir zamierzam :)
A chce soft bo ma podwójna amortyzację ...
No ale decyzja nie zapadła ... zobaczę jeszcze co kupimy :)

Aria to egg stroller to angielska firma i w miarę nowy wózek wiec mało popularny. Ja pojechałam kupić inny wózek ale w sklepie sie zakochałam w nim:)
Moze w sklepie potestuj rożne, ja byłam przerażona ilością wózków w sklepach dopiero w domu na spokojnie przemyślałam
Powodzenia!

Agica no znalazłam na necie :)
Nie dziękuję. .. vos na pewno wybiorę ;)

Tekila każda z nas będzie robiła jak uważa :) ja bujać nie chce ty tak ;) i każdy dzieciątko będzie szczęśliwe :)

reklama
Do góry