reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malucha i Mamy :)

Kasiulek ja nic nie kupuje bo nie jestem za uzywaniem kosmetykow dla dzieci. Corke pol roku nie mylam zadnym plynem :tak:

A ta czapecze kupilam wlasnie na wyjscie ze szpitala :) dodatkowo jest kapturek w kombinezonie

reklama
To i ja ją kupię:-) tylko u mnie w mieście nie ma h&m a w najbliższym będę dopiero 7.01, mam nadzieję, że będą jeszcze:tak: Aneta, a wzięłaś ten najmniejszy rozmiar czapeczki 50, tak?

ja do kąpieli od urodzenia używałam NIVEA baby i jestem z niego bardzo zadowolona, wystarczająco nawilża, ładnie pachnie i wystarczy odrobina do wanienki. Uważam że nie ma sensu wywalać kasy na emolienty, no chyba że dziecko będzie atopowe no to już wtedy tak, ale warto spróbować zwykłe na początek żeby się maleństwo nie przyzwyczaiło do emolientu, bo potem może być problem z przejściem na zwykłe...

Wzielam najmniejsza bo pamietam jak Michelle w 50 miala jeszcze luz przy 36cm obwodu glowki. Wiec mysle ze wieksza glowka tez sie zmiesci. Zobacz moze tez 56 :) nie wiem czy duzo sie roznia. Ja nie lubie jak czapeczki odstaja ze uszka maluszkowi widac lub zachodza na oczka

Kasiulekk – ja właśnie tą z H&M założę przy wyjściu ze szpitala, do tego kaptur i chyba wystarczy, po co więcej...? ;-) Jestem tego zdania co Ewa, że nie ma sensu przegrzewać dzieciaczka.
Maaadziarka - Ty mieszkasz w Kutnie w tym momencie?

Ja to bym chciała malucha smarować - robić mu masaże, któraś z dziewczyn kiedyś o tym pisała na głównym, a tam odkopać coś takiego graniczy z cudem. Czym można by takiego maluszka smarować?

reklama
Do góry