reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malucha i Mamy :)

reklama
Noo super... U mnie drozsze byly bo 20zl a teraz promocja i po 10zl sa. Wlasnie widzialam na stronie. Chyba wezme jeszcze 56 i 62 :tak: bo u nas zimno dosc dlugo ze i w maju w cieplejszej czapeczce trzeba :) munis ja u mnie moge zamawiac online :tak:

Ja właśnie myślę o zamówieniu jej online... Dziś usiade i spróbuje :)) slicznie wygląda i akurat by mi pasowała do komnbinezoniku na wyjście ze szpitala :) tez jest biały :)

Aneta, to dziwne, do Norwegii da się, a w PL nie? :szok: Zobacz... hm.jpg
Może ja coś źle robię...? :eek:

Załączniki

• hm.jpg
    hm.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 65
dziewczyny a w czym będziecie kąpać Wasze maluszki po urodzeniu? nie wiem jak płyn do mycia kupić:-/

czapeczka i mi się bardzo podoba:-) a na wyjście ze szpitala zakładacie jakąś taka grubą bardzo czapkę czy nie?

reklama
kasiulekk, ja kupiłam Oilatum, jest też tańsza wersja - Oillum. Można też wlać odrobinkę oliwki do kąpieli, choć mi położna polecała przez pierwszy miesiąc stosować emolienty.

Co do czapki, to wszystko zależy od pogody. Ja tam generalnie nie jestem za przegrzewaniem i przy kombinezonie czy pajacu misiowym na pewno jest kapturek, który dodatkowo można będzie zarzucić.

Do góry