reklama
Kupiłam Piotrkowi śpiochy na 74, bo mi z wszystkiego powyrastał i nie miał w czym spać i kurcze nie może w nich do końca nóg wyprostować Albo ta numeracja jest jakaś idiotyczna albo moje dziecko wydłuża się z każdym dniem coraz bardziej
Anieczka
Zaangażowana w BB
Z tymi rozmiarami to różnie, zależy od producenta. Emilka nosi ubranka od 62 do 80 i nieraz te 62,68 są większe niż te 80. Więc jak kupuje na oko to zawsze biorę takie, które na pewno są za duże - zawsze do nich kiedyś dorośnie.
Żania7
mama kochanych urwisków
prawda z tą numeracją to jak z dużym lotkiem, trafi się albo nie, ja też kupuje wieksze bo jak ostatnio kupilam na 68 to były śpiochy za małe i body też wiec córcia nosi teraz 74, body w sam raz spiochy lekko za duże ale to lepiej chociaż pomacha nóżkami sobie swobodniej
aludek
Zaangażowana w BB
Z tą numeracją to się wykończy można. Nigdy nie wiadomo, bo wszystko zależy od firmy.
Kuba jest doś dużym facetem i szybko wyrasta z wszystkiego, dziś zakupiłam ciepłe śpioszki na 74 co by swobodnie nogi prostował.
Najlepsza była moja siostra, która wymyśliła że w prezencie na chrzciny kupi mu kombinezon na zimę. No niby świetnie, tylko zadał mi pytanie za 100 pkt - Na jaki wzrost mu kupic??
No równie dobrze mogła zapyta jakie będą numery w totolotka
W końcu kupiła na 86 zobaczymy do zimy jeszcze trochę.
Kuba jest doś dużym facetem i szybko wyrasta z wszystkiego, dziś zakupiłam ciepłe śpioszki na 74 co by swobodnie nogi prostował.
Najlepsza była moja siostra, która wymyśliła że w prezencie na chrzciny kupi mu kombinezon na zimę. No niby świetnie, tylko zadał mi pytanie za 100 pkt - Na jaki wzrost mu kupic??
No równie dobrze mogła zapyta jakie będą numery w totolotka
W końcu kupiła na 86 zobaczymy do zimy jeszcze trochę.
Ja kupiłam dziś kozaczki, bo w mniejszym kombinezonie brakuje butków. Do tej pory Maks nie nosił żadnych, najchętniej dalej bym to praktykowała. Wzięłam ze sklepu 3 pary butów no i nie mogłam żadnych założyć, normalnie tragedia. Wzięłam rozmiar 12-18 miesięcy, bo innych nie mogłam mu na nogę wcisnąć i tak nie jestem z nich do końca zadowolona:-(
my wskoczyliśmy już w rozmiar 80 mniejszych juz nie mam po co kupowac...
a wczoraj i dzisiaj było u nas naprawdę zimno pomimo pięknego słoneczka wiec muszę rozejrzeć sie za kombinezonem ....jak narazie rajstopki, cieple spodenki i kurteczka, ciepły pokrowiec na nóżki i kocyk dają rade
a wczoraj i dzisiaj było u nas naprawdę zimno pomimo pięknego słoneczka wiec muszę rozejrzeć sie za kombinezonem ....jak narazie rajstopki, cieple spodenki i kurteczka, ciepły pokrowiec na nóżki i kocyk dają rade
reklama
Podziel się: