reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

koleżanka kupiła taką huśtawkę - jak kiedyś wsadziłam do niej Piotrusia to był wniebowzięty ale to tylko na chwilę - już ma 8 kilo więc nie ma zadnego sensu takich cudów mu serwować zwłaszcza że teraz to on się w jednym miejscu nudzi na dłuższą metę ... jestem za to zadowolona z maty - dałam za nią 321 złoty ale warto było bo Piotruś się nią nie nudzi - ciągle coś nowego odkrywa i naprawdę można o niej poweidzieć że jest "edukacyjna" :-D:tak:

reklama
my też nie używamy ale na dniach już zaczniemy :-D dostaliśmy starego drewnianego grata ale mąż je pięknie odmalował, dokupiliśmy szelki i jest śliczne :-D:-D tyle tylko ze na siedzeniu nie ma takiej miekkiej wyściółki a mamy problem żeby ją kupić ....:confused:

barszczyku mi bardziej podoba się drewniane krzesełko ze stolikiem ale mąż się upar ł bo jemu się takie bardziej podoba i żeby nie bylo powodu do kłotni ustąpiłam tu w angli bedzie miala takie jak chce mąż a w Polsce takie jak ja chce:-D
Co do wyściółki to może w swiecie dziecka bedzie ?

barszczyku to brawa dla taty i męża że pięknie się spisał

Ja mam takie jak Kluliczek. Bardzo podone do Aletkowego, z tego co widze na zdjęciach. Kółka rzeczywiście się przydają :tak: Karmiłam już małego - i jemu i mi jest wygodnie, więc polecam!

Ja mam to krzesełko po siostrzenicy (kupione ok 6 lat temu) ale jest naprawdę super! Dlatego jeśli macie mozliwość kupić używane, to jak najbardziej warto. Niektóre rzeczy po prostu się łatwo nie psują ;-) i czasem nie warto wywalać grubej kasy tylko po to, aby mieć nowe.

Ja dostałam w prezencie od teściowej, ja wiem że kobita chce dobrze ale jakie to krzesełko:szok: jeszcze tylu falbanek i dupereli to nie widziałam normalnie aż obciach małego posadzić:zawstydzona/y:

Juz mi tak leżaczek sprezentowała, a teraz siedzonko:zawstydzona/y: najgorsze to że ona to robi jako niespodzianke i ja nic o tym nie wiem, a potem mam takiego grata w domu pierwsze pizamki które kupiła, to mały nawet nie miał ich na sobie ani razu dobrze że mojemu bratu urodziła się dziwczynak to je ode mnie dostała, różową czapeczke i szalik zresztą też:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my mamy krzeselko plastykowe, z czasem zmienia sie w stoliczek i krzeselko jest bardzo praktyczne no i jeden minus nie najtansze:-( ale to prezent od dziadkow:-)

reklama
Do góry