reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Dziewczyny ja również uważam, że ubranka z H&M są ok. Moja Oliwka nosi 68 i 74 te drugie są jeszcze trochę za duże i podwijam rękawki. A z innymi firmami jest tak, że kupiłam np. płaszczyk 80 i na Oliwkę jest w sam raz :-p więc naprawdę można zglupieć :-p:-)

reklama
w carfurze dorwalismy promocje 162 pampersy za 89 zł. niby 10 zł taniej. z gratisowa paczka chusteczek. w tesco skusilismy sie na fioletowe pampersy tesco bo znajomi chwalili i powiem, ze nie sa najgorsze. podchodza mi bardziej niz Hugisy clasik :-) 68 sztuk za 30 zł

Ale za cholerę nie iwem co kupić Iguśkowi na zimę???

roczny kawaler zasługuje na komplet ocieplane spodnie i kurtka (taki dwu czesciowy kombinezon)
wydaje mi sie ze to mu zapewni wiecej swobody dobieganianp. po sniegujesli sie go doczekamy w tym roku :-D

przynajmniejja bede polowac na cos takiego w przyszlym roku, chyba, ze dorosnie do tego co dostał od jednej z cioć.

My kombinezonik tez mamy na 80 cm ale nie wiem czy bede uzywac bo kupilam ostatnio ocieplany spiwor na wozek JJ Cole dlugi az po sama glowe wiec bedzie wystarczajacy.
No i mosialam zmienic pieluszki na Pampers bo chcialam zaoszczedzic i kpilam Huggies zalozylam malemu pare razy i "klops" pupcia sie zaczela odparzac :no::no::no: a P sa ok jak na razie :tak: .

kacperek dostał na chrzciny sliczny kombinezon coccodrillo z seri teddy bear z futrkiem na kapturze i w kolorze khaki. ma papucie i rękawiczki. jest super.

Ale za cholerę nie iwem co kupić Iguśkowi na zimę???

roczny kawaler zasługuje na komplet ocieplane spodnie i kurtka (taki dwu czesciowy kombinezon)
wydaje mi sie ze to mu zapewni wiecej swobody dobieganianp. po sniegujesli sie go doczekamy w tym roku :-D

przynajmniejja bede polowac na cos takiego w przyszlym roku, chyba, ze dorosnie do tego co dostał od jednej z cioć.

A mnie się wydaje, że w jednoczęściowym będzie mu wygodniej, bo nic się nie swija nie spada itp. Choć wizualnie bardziej podobają mi się dwuczęściowe. Szerlock dawaj fotkę kombinezonu, a najlepiej małego w kombinezonie :-) ma w rozmiarze 80?

Pisałam kiedyś, że kupiłam na ciuszkach kombinezonik jesienny dla małego. Oto on:-)

ee95d4f219d31fbd39c5d84b84f16a6c,5,19,0.jpg
fa7215020fbb86a90ccfddd972c781a1,5,19,0.jpg

reklama
michaska - super - taki maly miso :-) No a wersja dla misiowej tez bardzo fajna Aletko :-D
Moj Jasio tez czasem przeobraza sie w takiego niedzwiadka brunatnego - mamy od mojej kolezanki polarowy kombinezon z H&M - idealny na obecna pogode w Gdansku :-) C ojest dziwne to chociaz ma on rozmiar 56 to Jasio w niego spokojnie wchodzi

Do góry