reklama
ta kostka jest swietna!! ma bardzo duzo funkcji i nie jest droga jak na to wszystko
CENTRUM EDUKACYJNE - KOSTKA WIELOFUNKCYJNA__kurier (1449385889) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a dla dziewczynek polecam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15089496
CENTRUM EDUKACYJNE - KOSTKA WIELOFUNKCYJNA__kurier (1449385889) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a dla dziewczynek polecam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15089496
Ostatnia edycja:
my mamy te 3 klocki od fisher price. Pola je uwielbia, chociaz sama jeszcze nie umie nacisnac, zeby sie kręciło.
myslę o tym wałku, bo mamy miec taki do rehabilitacji. wiec moze ten waleczek się nada, tylko sprawdzic bym musiala jaką ma srednicę
myslę o tym wałku, bo mamy miec taki do rehabilitacji. wiec moze ten waleczek się nada, tylko sprawdzic bym musiala jaką ma srednicę
Hej!
tweenie My mamy dwa u jednych i drugich dziadków obie to wersje z przewijakiem i podnoszonym dnem. Przewijak już dawno za mały, ale korzystam z niego jako z półki na szpargały. podwieszane dno pozwala mi lekko huśtać dziecko, jak się przebudza. Są też kółka do podciągania się... zaczynają się przydawać. Wejście odsuwane na zamek. Materacyk cienki, składany, na dłuższą metę lepij dokupić piankowy.
łóżeczka dobrze się sprawuje, ale radzę przetestuj w sklepie rozkładanie.
U nas 4 chłopa nie mogło rozłożyć (jaki wstyd) ostatecznie okazało się to dosyć proste
tweenie My mamy dwa u jednych i drugich dziadków obie to wersje z przewijakiem i podnoszonym dnem. Przewijak już dawno za mały, ale korzystam z niego jako z półki na szpargały. podwieszane dno pozwala mi lekko huśtać dziecko, jak się przebudza. Są też kółka do podciągania się... zaczynają się przydawać. Wejście odsuwane na zamek. Materacyk cienki, składany, na dłuższą metę lepij dokupić piankowy.
łóżeczka dobrze się sprawuje, ale radzę przetestuj w sklepie rozkładanie.
U nas 4 chłopa nie mogło rozłożyć (jaki wstyd) ostatecznie okazało się to dosyć proste
kropa501
Fanka BB :)
tweenie, my mamy dwa łóżeczka turystyczne, jedno się nazywa beebee, drugie sun baby, a oba są identyczne jak to Arti Podejrzewam, ze produkuje je jeden chiński producent, a dystrybutorzy naklejają tylko swoje aplikacje... Oba łóżeczka są ok
tiffi1
Fanka BB :)
jest taka aplikacja na telefon na iphone za dużo mniej :-)Widziałam, czytałam nawet opinie że podobno działa Pewnie przy drugim dziecku się skuszę, bo Radzik biedny z głodu płakał, a my go tak nosiliśmy, że kolka...
kojec ja dostałam od brata, na razie leży i kurzy się ale pamiętam że bratowej przydał się w momencie jak mała zacznie ostro pełzać/chodzić a do wc trzeba będzie pójść wtedy najłatwiej do kojca i zabawki wrzucić
zabawki oprócz oczywiście kabli, telefonu i laptopa to moja bardzo lubi ten panel "świat odkryć" TL kupiła używany ale nie żąłuję mała potrafi sie tym trochę zająć z mniejszych zabwek lubi zwykłą piłeczkę która w środku ma dzwoneczek jakiś, takiego motyla z cnopol babies (jest lekki) i szarpie nim równo, lubi leżeć na macie i patrzeć jak hałasuje kula z FP a i ten stoliczek z chiccoo co mówi w j. angielskim i niemieckim (małej to nie przeszkadza) ale naprawdę długo się tym zajmuje
Ja znów przed dylematem jakie krzesełko do karmienia kupić no i łóżeczko turystyczne podoboba mi się to ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC HAPPY DE LUX 2POZIMY (1460409860) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama