sasanka1
Fanka BB :)
Nie wiem, czy "z reguły" każda matka dba, bo jakoś spora część ma foteliki z serii "3w1", firm, które nigdy udziału w crash testach nie brały... Są też foteliki 0-10 i jakoś niewiele rodziców się o nie pokusiło a sprzedawcy ZAWSZE polecają to, od czego mają największą prowizję
ale nie wybieraja ze wzgledu na firme czy kolor tylko ze wzgledow finansowych nie wzielas tego pod uwage. ja nie kupilabym takiego fotelika 3w1 ale inni tak i tego nie zmienisz. Foteliki 0-10 nie sa popularne jak 0-18 i jesli lekarze tez zalecaja 0-18 to musza byc ok dla maluszkow. Moj pediatra nie zaleca fotelika 9-36 .
To cos podobnego do sloiczkow dziecko ma 4 miesiace ale podasz mu na 7 miesiecy bo byl w promocji
Marze na fotelikach danej firmy sa takie same np maxi cosi 9-18 oraz 9-36 jest ta sama marza na innych firmach to samo - zajmuje sie art, dzieciecymi wiec cos o marzy wiem
ja jako sprzedawca nie wcisnelabym fotelika dla dziecka 9-36 tylko 9-18 nie uwazasz ze jak sprzedawca da dobra cene to klient wroci do niego po wiekszy fotelik - wiec tutaj teoria ze sprzedawca wciska to z czego ma wieksza marze sie nie sprawdza - przy innych art byc moze i tak jest nie przecze
chociaz kazdy rodzic wie co dla jego dziecka jest najlepsze i przed kazdym zakupem szpera na necie
pozdrawiam