sasanka1
Fanka BB :)
Nie wiem, czy "z reguły" każda matka dba, bo jakoś spora część ma foteliki z serii "3w1", firm, które nigdy udziału w crash testach nie brały... Są też foteliki 0-10 i jakoś niewiele rodziców się o nie pokusiłoa sprzedawcy ZAWSZE polecają to, od czego mają największą prowizję
![]()
ale nie wybieraja ze wzgledu na firme czy kolor tylko ze wzgledow finansowych nie wzielas tego pod uwage. ja nie kupilabym takiego fotelika 3w1 ale inni tak i tego nie zmienisz. Foteliki 0-10 nie sa popularne jak 0-18 i jesli lekarze tez zalecaja 0-18 to musza byc ok dla maluszkow. Moj pediatra nie zaleca fotelika 9-36 .
To cos podobnego do sloiczkow dziecko ma 4 miesiace ale podasz mu na 7 miesiecy bo byl w promocji
Marze na fotelikach danej firmy sa takie same np maxi cosi 9-18 oraz 9-36 jest ta sama marza na innych firmach to samo - zajmuje sie art, dzieciecymi wiec cos o marzy wiem
ja jako sprzedawca nie wcisnelabym fotelika dla dziecka 9-36 tylko 9-18 nie uwazasz ze jak sprzedawca da dobra cene to klient wroci do niego po wiekszy fotelik - wiec tutaj teoria ze sprzedawca wciska to z czego ma wieksza marze sie nie sprawdza - przy innych art byc moze i tak jest nie przecze
chociaz kazdy rodzic wie co dla jego dziecka jest najlepsze i przed kazdym zakupem szpera na necie
pozdrawiam