reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
dziewczyny Kropa znalazla bardzo tanio tego zolwia :tak:po 1 stad z przesylka wyszloby drozej, a po 2 jakis czas temu wysylalam stad kolezance nosidelko i zaginelo na polskiej poczcie :wściekła/y: ja stratna nosidelko, ona kase i oczywiscie poczta nie znalazla winnego :angry:
Ewelad mymamy taki lezaczek i Kris (o wadze 14kg) uzywa go caly czas i bardzo go lubi :-)
Sasanka my mamy krzeselko-uczydelko fp i jest super! ;-) do tej pory Kris go uzywa :tak:

Sasanka my mamy krzeselko-uczydelko fp i jest super! ;-) do tej pory Kris go uzywa :tak:[/QUOTE]

no wlasnie mi kolezanka odradza ze wzgledu ze dziecko skrzywione bedzie bo bokiem musi siedziec do zabawek , lampki i sama nie wiem co robic a chcialabym kupic na gwiazdke malej

Sasanka my mamy krzeselko-uczydelko fp i jest super! ;-) do tej pory Kris go uzywa :tak:

no wlasnie mi kolezanka odradza ze wzgledu ze dziecko skrzywione bedzie bo bokiem musi siedziec do zabawek , lampki i sama nie wiem co robic a chcialabym kupic na gwiazdke malej[/QUOTE]
e tam... to ile dziecko musialoby w nim siedziec zeby je pokrzywilo :sorry2: bzdura mim osobistym zdaniem :tak:
u nas sie sprawdza bardzo i Kris pokrzywiony nie jest :-D

reklama
Ewa my niedlugo będziemy miec też ,ten co podałas linka ,więc będe mogła obydwa porównać-dziadkowie kupują na gwiazdke,żeby mała miała u nich w domu na stałe :)

Do góry