reklama
perla2212
Fanka BB :)
oczywiscie Tiffi! zarowno stoliczekjak i karuzelka nad glowa sa zdejmowane... powinnas miec jeszcze w tym zestawie 2 zabwki montowane do stolika...Z tego co mówicie/piszecie, wynika, żeby brać graco
perla a nie wiesz czy ta podstawka/stoliczek jest zdejmowana??
tiffi1
pytałam o te zabawki, ale dostałam info że nie ma, a to coś nad głową te miśki to jest karuzela czy to są tylko miśki wiszące?? Rozumiem perla, że mówisz by brać tą gracooczywiscie Tiffi! zarowno stoliczekjak i karuzelka nad glowa sa zdejmowane... powinnas miec jeszcze w tym zestawie 2 zabwki montowane do stolika...
perla2212
moim skromnym zdaniem graco... a te wiszace miski przy bujaniu sobie dyndaja na boki i dla dziecka to dobry uspokajacz-hipnotyzer-usypiaczpytałam o te zabawki, ale dostałam info że nie ma, a to coś nad głową te miśki to jest karuzela czy to są tylko miśki wiszące?? Rozumiem perla, że mówisz by brać tą graco
tiffi1
dobry hipnotyzer nie jest zły.... a wiesz może co to za model, czy to lovin hug.moim skromnym zdaniem graco... a te wiszace miski przy bujaniu sobie dyndaja na boki i dla dziecka to dobry uspokajacz-hipnotyzer-usypiacz
Arlecia
My mamy karuzelke z tiny love TINY LOVE KARUZELA SERENADA NATURY (13009004) i super sie u nas sprawdza! maly potrafi 15 minut lezec i patrzec na nią.
Z corcią tez mialam taką tylko z innymi elementami i tez ją uwielbiala. Takze polecam wam.
Z corcią tez mialam taką tylko z innymi elementami i tez ją uwielbiala. Takze polecam wam.
perla2212
tak dokladnie! ona jest do 11kg....dobry hipnotyzer nie jest zły.... a wiesz może co to za model, czy to lovin hug.
tiffi1
tak myślałam, ze to ten model, pytałam tej babki co sprzedaje to mówiła że do 9kg, ona chyba nie bardzo się orientuje w tej huśtawce, może ma od kogoś. W każdym razie nie ma tych zabawek stojących, ale chyba i tak warto za taką cenętak dokladnie! ona jest do 11kg....
arlecia ja właśnie chcę taką karuzelę, albo symfonię ale tiny love
reklama
tiffi1
Dziewczyny pokazywały tu fajne takie zabawki, może coś z tego. Zależy jaki cel ma mieć ta zabawka. Ja póki co kupiłam projektor, wyświetla i gra muzyczka mała lubi patrzeć na to. Chciałabym kupić jeszcze karuzelkę, hustawkę i leżaczekkurcze, chcę kupić Marcysiowi jakąś zabawkę (karuzela, pozytywka ?) i nie wiem, co...