reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ja dzisiaj dostałam ten projektor/poztywkę tomy i mała się wsłuchiwała, także całkiem fajnie. jeszcze muszę upolować jakiś sensowny leżaczek

reklama
oczywiscie Tiffi! zarowno stoliczekjak i karuzelka nad glowa sa zdejmowane... powinnas miec jeszcze w tym zestawie 2 zabwki montowane do stolika...
pytałam o te zabawki, ale dostałam info że nie ma, a to coś nad głową te miśki to jest karuzela czy to są tylko miśki wiszące?? Rozumiem perla, że mówisz by brać tą graco

pytałam o te zabawki, ale dostałam info że nie ma, a to coś nad głową te miśki to jest karuzela czy to są tylko miśki wiszące?? Rozumiem perla, że mówisz by brać tą graco
moim skromnym zdaniem graco... a te wiszace miski przy bujaniu sobie dyndaja na boki i dla dziecka to dobry uspokajacz-hipnotyzer-usypiacz :-D

tak dokladnie! ona jest do 11kg....
tak myślałam, ze to ten model, pytałam tej babki co sprzedaje to mówiła że do 9kg, ona chyba nie bardzo się orientuje w tej huśtawce, może ma od kogoś. W każdym razie nie ma tych zabawek stojących, ale chyba i tak warto za taką cenę

arlecia ja właśnie chcę taką karuzelę, albo symfonię ale tiny love

reklama
kurcze, chcę kupić Marcysiowi jakąś zabawkę (karuzela, pozytywka ?) i nie wiem, co...:confused:
Dziewczyny pokazywały tu fajne takie zabawki, może coś z tego. Zależy jaki cel ma mieć ta zabawka. Ja póki co kupiłam projektor, wyświetla i gra muzyczka mała lubi patrzeć na to. Chciałabym kupić jeszcze karuzelkę, hustawkę i leżaczek

Do góry