reklama
dzisiaj tez Tymkowi zakupiłam taką maskotkę i powiem ze działa:-) kiedy ma sie dzrec to i tak płacze ale w wiekszosci czasu go uspakaja wręcz usypia. Ja mam króliczka bo jest na maksa odjechany:-)ja mam jeszcze taka owieczkę:
Owieczka Stella z bijącym sercem STERNTALER 0m+ (1149103447) - Aukcje internetowe Allegro i powiem wam że ona najbardziej uspokaja małą......
tiffi1
Fanka BB :)
poszukaj używanej, ja właśnie tak chcę zrobićno właśnie coś grającego chyba, co by go zajęło.. i na co mógłby sobie patrzeć.. te karuzele z Tiny Love są super, ale cena też niezła..
mruczka ja kupiłam tiny love kick and play, na razie jeszcze nie testowałam jej ale bardzo mi się podoba, jest funkcjonalna i ciekawa. W ogóle jakoś podobają mi się zabawki tiny love
Też bardzo podobala mi się ta mata
Ale w końcu zdecydowaliśmy się na taką, którą już teraz można by użyć.
TAF TOYS - INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA
TAF TOYS - INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1154990339) - Aukcje internetowe Allegro
TAF TOYS - INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1154990339) - Aukcje internetowe Allegro
tiffi1
Fajna mata. Ta tiny love też ma takie brzegi które można zapiąć i fjne miejsce jest i pałąk z zabawkami, dodatkowo ma panel z muzyką i ten interaktywny na później.Też bardzo podobala mi się ta mata
Mój M dzisiaj przywiózł tą huśtawkę, wybrałam graco, w rzeczywistości dużo ładniej wygląda, jest w Kubusie Puchatki, trochę słychać jak ten mechanizm pracuje. Nie wiem tylko czy mała będzie chciała się na niej huśtać, acha i planuję zakup leżaczka bujaczka też używany Fisher price
oczekiwanie
Nie wiem czy jeszcze przyda sie wiadomosc, srednica 27,5cm wysokosc 17cm.ma ktoras z Was moze sterylizator aventu do mikrofalowki? jakie on ma wymiary?chcialabym kupic a nie wiem czy mi wejdzie
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Potrzebuję pomocy -
lepszy leżaczek, czy huśtawka ??
Nie mam ani pieniędzy, ani miejsca, żeby kupić obydwie rzeczy, a muszę jakoś odciążyć cyca i znaleźć zajęcie małej.
Początkowo interesuje mnie funkcja usypiania
Nie mam ani pieniędzy, ani miejsca, żeby kupić obydwie rzeczy, a muszę jakoś odciążyć cyca i znaleźć zajęcie małej.
reklama
ja tez się przyłączam do prosbyPotrzebuję pomocy -