reklama
Tweenie dzieki za propozycje karuzel, ta pierwsza jest brdzo fajna ale jak dla mnie jeszcze zbyt kolorowa. umyslilam sobie wlasnie bialo czarno czerwona bo takie kolorki dziecko na poczatku widzi, ale jak ktos zauwazyl chyba sama sobie taka musze zaprojektowac. z wykonaniem nie byloby problemu tylko ze czasu juz za bardzo nie mam. choc moje dziecie sie na swiat nie spieszy to moze i bym zdazyla. musze pogadac z moim czy zrobilby mi stelaz a ja bym zabaweczki skombinowala. jak cos wymysle dam znac
Maruśka ja tez tak robiłam z obrazkami czarno-bialymi na scianie i mojej córci sie spodobało bardzo, potem jak juz byla wieksza sama zaczela swój artyzm na sciany przelewac hehe
Maruśka ja tez tak robiłam z obrazkami czarno-bialymi na scianie i mojej córci sie spodobało bardzo, potem jak juz byla wieksza sama zaczela swój artyzm na sciany przelewac hehe
A ja muszę kupić jeszcze spirytus Całkiem o nim zapomniałam tak więc niedługo się zbieram i lecę na miasto kupić 90% i będę się bawić w rozrabianie, postanowiłam że chcę też kupić ładny baldachim/moskitierę na łóżeczko i pościel do wózka bo nie mam nawet poduszeczki, tylko zwykły kocyk.
ale to jest irytujące jak sobie czlowiek cos umysli i nie moze tego znaleźć. wszedzie w necie pisza ze dla niemowlakow najlepsze zabawki czarno biale a wogóle nie mozna nic takiego (fajnego) kupic. tylko jakies mocno kolorowe albo pastelowe. tak wiec rezygnuje z karuzeli. obejdzie sie bez.
tiffi1
Fanka BB :)
mysza to zamiast dziecku jakieś zabawki to kablówkę, dobry pomysł :-)
kusska coś widziałam z tiny love że była taka z czarno białymi namalowanymi zwierzątkami czy oś takiego
tweenie to moja głowna doradczyni :-)
misslena a po co ci spirytus?? na pępek, jak tak polecam ten oktenisept otem wykorzystasz go do wszystkiego
Ja się zdecyduję na karuzelę tiny love, najbardziej mi się podobają. Zakupiłam użyany projektor z tomy, fajna melodyjka spokojna mała wpatrzona była, a raczej wsłuchana
Dziewczyny potrzebuję szybkiej rady, którą huśtawkę lepiej kupić (obydwie używane graco ma jeszcze tą wkładkę dla dziecka małego). Graco 150zł fisher 120
kusska coś widziałam z tiny love że była taka z czarno białymi namalowanymi zwierzątkami czy oś takiego
tweenie to moja głowna doradczyni :-)
misslena a po co ci spirytus?? na pępek, jak tak polecam ten oktenisept otem wykorzystasz go do wszystkiego
Ja się zdecyduję na karuzelę tiny love, najbardziej mi się podobają. Zakupiłam użyany projektor z tomy, fajna melodyjka spokojna mała wpatrzona była, a raczej wsłuchana
Dziewczyny potrzebuję szybkiej rady, którą huśtawkę lepiej kupić (obydwie używane graco ma jeszcze tą wkładkę dla dziecka małego). Graco 150zł fisher 120
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
tiffi, ja mam graco, chyba taka sama, Huśtawka Graco SILHOUETTE UŻYWANA (1163031102) - Aukcje internetowe Allegro
jest ok, tylko trochę skrzypi. nie wiem, czy tak ma być - mam używaną
jest ok, tylko trochę skrzypi. nie wiem, czy tak ma być - mam używaną