reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

sasanka tak wiem, że dostaniemy bodziaka
tetina rozbawiłaś mnie tymi podpaskami na mleko :-D
dzamena oo to fajnie, że się obkupiłaś a tym bardziej jak cena korzystna
ewelad noo to ja też nie wiem w czym prać, mam próbkę lovelii płynu to wykorzystam. Wyobraź sobie, że moja przyjaciółka wszystkie ciuszki małej prała ręcznie, ja zakładałam, że wrzucę do pralki, ale może ja jakaś dziwna jestem???
olyv fajny test z pampersem ha ha ha

reklama
tiffi no ja nie piorę nic ręcznie, delikatne rzeczy daję na jakiś specjalny program, jak się zniszczą, to trudno:-) więc dziecięcych tez ręcznie nie zamierzam prać- po pierwsze czas, po drugie kręgosłup by mi chyba już całkiem padł, a po trzecie co pralka wytarmosi przez godzinę, to w łapkach trzeba by miec niezłą parę, zeby z taką siłą wyprac:-)

jakby któraś była zainteresowana to w realu od wczoraj jest promocja jelpa,kosztuje 27,95zł - 2,4kg, właśnie ulotke oglądałam :)

powiedziała, że mi nie sprzeda, bo "zakończyła" aukcję przed czasem. Ja jednak dostalam wiadomość, że aukcja się normalnie zakończyła i ją wygrałam. Będę pisać do allegro, ale dopiero po tygodniu od zakończenia aukcji można. I tak nic z tego nie będzie, ale dostanie negatywa ode mnie i upomnienie od allegro. chyba po tzrecim takim wieszają konto...

aha rozumiem no trudno. ale przeciez ewidentnie jest pokazane ze ta aukcje wygralas. Chyba kobiecina slepa jest. no trudno ale po co czekac tydzien napisz juz teraz. po tygodniu to chyba sprzedajacy moze napisac a ty odrazu zwlaszcza ze ci kobieta odmowila. Choc tak jak mowia inne dziewczyny nie dostanesz tego ale przynajmniej bedziesz wiedziala ze probowalas no i negatywa oczywiscie wystaw.

aha rozumiem no trudno. ale przeciez ewidentnie jest pokazane ze ta aukcje wygralas. Chyba kobiecina slepa jest. no trudno ale po co czekac tydzien napisz juz teraz. po tygodniu to chyba sprzedajacy moze napisac a ty odrazu zwlaszcza ze ci kobieta odmowila. Choc tak jak mowia inne dziewczyny nie dostanesz tego ale przynajmniej bedziesz wiedziala ze probowalas no i negatywa oczywiscie wystaw.

bo takie procedury ma Allegro, jest do tego specjalny formularz...

No ja wiem i rozumiem ale ja jak mialam problem ze sprzedajacym bo mi nie wysylal e-maila z danymi do przelewu to napisalam po dwoch dniach i bez problemu mi odpisali i wogole tak wiec mysle ze warto sprobowac. Choc oni zazwyczaj na ugode chca isc tak mi zaproponowali jak kupujacy odmowil zaplaty za towar ale co zrobic oni na tym kase czerpia. Ale zycze powodzenia

reklama
no obłowiłam sie dziewczyny bo nie napisałam ze te spodnie to były po 1 zł za sztuke ,a co do proszku to ja bede prac w proszku jelp ipłukac w płynie,ale prawda jest taka ze najlepsze dla dziecka sa płatki mydlane,na lovele sporo dzieci ma uczulenie

Do góry