reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

dzamena ale okazja, się obłowiłaś że ho ho:tak:

tiffi
ja wsio do pralki wrzucę :-p

W proszku będę prała tylko jeszcze nie wiem czy ten jelp czy lovela, mam próbke jelp to przetestuje jakie ubranka w dotyku po tym. Jak będą szorstkie to dokupię płyn. U mnie sprawdziła się lovela z Emi ale czytam że jelp ma lepsze opinie:sorry2:

tweenie
ja nie doradzę bo nie znam sie na allegro zbytnio:sorry2:

reklama
mój kumpel też pisał skargę od razu i rozpatrzyli szybko. Może dają tydzień na ewentualne próby dogadania się ze sprzedającym :-D
Ale z tą babeczką chyba się nie da, zawaliła i teraz nie puści tylu ubranek za 1 zł.

cześć dziewczyny

Kupiłam płatki mydlane BEBI i proszek Jelp. Zastanawiam się w czym prać? Kusi mnie upranie w płatkach ale boję się, że zapcham pralkę. Nawet pokłóciłam o to z moim M. Powiedział, że jestem nienormalna i chyba sam wypierze ciuszki, bo nie może patrzeć na mój dylemat.
Moja mama pierze używane ubranka w płatkach , ale najpierw w kotle je gotuje a potem pierze ręcznie. Mi szkoda czasu na pranie ręczne.
Ale widzę, po waszych wypowiedziach, że jednak przeważają proszki do prania.

Masakra z praniem recznym, nic by mnie do tego nie zmusilo. Pralka przy takim maluszku chodzio codziennie i to wystarczy. Daje tylko opcje dodatkowe plukanie. Sama nie uzywam plynow do plukania, bo dla mnie po nich ubrania sa jakies takie lepkie i za bardzo pachna , dzieciaczkowi tez nie dawalam, bo dzieciaczki nie przepadaja za intensywnym zapachem chemii, wola zapach mamusi :-D

reklama
dziewczyny mam pytanie co do butelki dr brownsa, sa z wąską(standartową) szyjką i szeroką,czym się one różnią? Dr.Browns
z tego co wykumałam to że smoczki inaczej wyglądaja ale nic nie pisze który lepszy dla niemowlaka, Wy się nie orientujecie moze? czy to bez różnicy?

Do góry