reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

sprzedający mi napisał, że nie sprzeda ubranek bo zakończył aukcję przed czasem. No to mówię, że zakończyła się sama o czasie, bo dostałam wiadomość od Allegro, że wygrałam aukcję, a że nie było ceny minimalnej, to ubranka są moje:tak:

reklama
madzik super ciuszki,uwielbiam hello kitty :-)

tweenie no nie mogę :-D:-D no to kobieta chyba ma problem:-p To Ci się udało:-)

Tweenie to ci sie udalo. Nie daj za wygrana jej problem tak naprawde moga patrzec co robi wrazie czego pisz do allegro jej obowiazkiem jest ci sprzedac ta paczke:) gratuluje i daj znac jak sie sprawy potoczyly.
Dziewczynki sliczne zakupki naprawde asienka sliczne body ja ostatnio zrobilam zakupy za 250 w lumpku i mam poki co dosc ciuszkow wsumie 83sztuki zakupilam z czego jeszcze dla starszego synka. Teraz tylko wyprawka do szpitala dla mnie i malej.i drobiazgi ale to znalazlam na allegro i to od jednego sprzedawcy.

A dziewczyny mam na sprzedaz dwie aukcje po swoim synku gdyby ktoras byla zainteresowana ceny nie sa wielkie a stan naprawde suer.
1. http://www.allegro.pl/item1032357158_sliczny_komplet_body_dla_chlopca_3_6_miesiecy.html
2. http://www.allegro.pl/item1030814590_fajny_zestaw_dla_synusia_62_68_bcm.html

Ostatnia edycja:
Tweenie - ciuszki super a cena jeszcze lepsza

ale mysle ze nic nie ugrasz jesli laska nie sprzeda ci tych ubranek a ty bedziesz mogla jej jedynie wystawic negatywa albo zalozyc sprawe sadowa co jest kompletnie smieszne :) ale zaden spor i Allegro ci nie pomoze bo oni nie sa strona juz wiele takich sytuacji bylo i nikt nic nie wygral :(
Sama mialam taka sytuacje kiedys tylko chodzilo o wieksza kwote i zalozylam spor pisalam i co nic allegro nawet nie tknelo a spor zakonczyl sie po 90 dniach i na tym pozostalo. Wystawilam negatywa i dostalam odweta i to byl koniec sprawy.
Allegro nie wtraca sie w takie spory tylko ciagnie kase ewentualnie moga jej zablokowac konto ale to tez na chwile :)

Dodatkowo laska moze napisac ze towar zostal uszkodzony/zniszczony przed wysylka i sprawa sie sama rozwiaze :)

Jednak zycze Ci powodzenia

reklama
Myślę podobnie... Sprzedający może 3 razy dostać upomnienie za nie wywiązanie się z transakcji i to tyle.... i też podejrzewam, że anuluje transakcję z powodu zniszczenia. Sprawę sądową możesz założyć ale też pewnie do niej nie dojdzie bo za mała kwota :p

Do góry