M
madzik1980
Gość
Sasanka dzięki serdeczne za te linki z kompletem pościeli Kubusia Puchatka-jeszcze się nad nią zastanawiam
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezeli chodzi o laktatory to ja 7 lat temu przeszłam już przez elektryczne i reczne i faktycznie uwazam ze najlepiej ściąga się ręcznie- najmniej reka boli a najszybciej leci. Ale po porodzie miałam taką samą sytuację co mystique i tez obudziłam sie po 2 dobach przerazona. Cycki miałam wielkości mojej głowy , niedość ze całe bolały to jeszcze te pachy których dotknąc nie mogłam i okazało sie ze jest nawał pokarmu. Połozna przyniosła mi szpitalny elektroniczny laktator i ściągnełam mleko ale 90% musiałam wylac bo smiali sie ze wszystkie dzieci bym tym wykarmiła. Później sie juz ustabilizowało wiec sama dawałam sobie radęTeraz juz mam siarę w piersiach wiec mam nadzieje ze problemu z nawałem nie bedzie. Jezeli chodzi o diete bo pisałyście o tym wcześniej to jadłam wszystko. Oczywiście wprowadzałam po trochu. I niczym moje jedzenie nie odróżniało sie od tego jak jem dzisiaj. Ale to pewnie kwestia równiez dzidziusia i ewentualnych alergii.
tweenie walcz jak lwica :-) widze ze sprzedający nie ma żadnych negatytwów wiec w razie czego bedzie miał pierwszy!
Pisz do allegro. ALe Ci się trafiło. SUPER!!! Masz dziewczyno oko. Byleby wszystko poszło ok.
Chrzesna mojego M kupiła nam wczoraj pieluchy tetrowe 10szt. flanelowe 2szt. i obszyła prześcieradła wiec suma sumara 60 zł jesteśmy do przoduteraz tylko wózek i małe zakupy np. kosmetyki akcesoria czyli jeszcze tylko jakies 300zł.
dokładnie!!! hahhahaao matko ,jak bym czytala o sobie
cycki wielkosci glowydokladnie!!!
i te pachy bolace ;/mi to guzki sie porobily w cycach i bolalo ;/
jak mialam nawal to pampki malego obcinalam na pol i do stanika wkladalam bo wkladki laktacyjne nie nadazaly ogarniac mojego mleka![]()