reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

dzamena ale Ci się udało z tymi spodniami:tak:

tweenie szkoda, że nic z tej aukcji nie będzie-ale oczywiście, ostry negatyw im się należy

dziewczyny, a`propos tych płatków mydalnych- nimi normalnie można w pralce prać??

reklama
Ewcik ja sama nie wiem, trochę się boje prać nimi w pralce, żeby jej nie zapchać.
Jedne dziewczyny piszą, żeby prać bo nic się nie stanie, tylko nie wsypywać ich tam gdzie proszek tylko bezpośrednio do pralki, inne dziewczyny, żeby wsypywać tam gdzie proszek, a jeszcze inne kategorycznie nie bo się zapcha pralka.
Na płatkach mydlanych jest napisane żeby rozpuścić 1 łyżkę płatków w 2 litrach wody, jak chce się prać w pralce.

Od kilku dni molestuje allegro w poszukiwaniu poscieli do wozka i podusi ..tutaj jakos maja inny system i nie preferuja do wozka poscieli :baffled:maja jakies swoje narzutki :baffled:
no wiec pozostalo mi allegro ...
powiedzialam mojemu dziecku ,zeby wybral posciel dla braciszka jaka mu sie tylko podoba.
no i siedzial ze mna ja mu pokazywalam tysiac linkow z poscielami ,rozne wzory no i zdecydowal dzisiaj hahahaha
uparl sie ,ze jego braciszek ma miec w wozku pieski
wiec wypadlo na ta posciel z numerem 242 :-D:-D
KOMPLET/POSCIEL DO WÓZKA PORANEK NOWE WZORY (1027857351) - Aukcje internetowe Allegro
cieszy mnie ten fakt bo wybral w sumie najtansza posciel na allegro :tak::-D

vanilka młody ma niezły gust i fajnie ze nie wybrał takiej za 100 zł ,zastanawiam sie czy tez takiej nie zamówic ale musze popatrzec co mam w domu po Filipku

Vanilka mam identyczną od tego sprzedawcy :))Hehehe tylko wzór 204 :))No i dobrze ze tania -to tylko pościel do wózka, a naprawdę jest fajna!!

reklama
i tak mysle ,ze narazie to ta posciel bedzie jako podklad do wozka dla malenstwa zeby miekko mial bo jak bedzie cieplo to pieluszka mysle do przykrycia wystarczy .

Asienka -ja tam przy pierwszym mialam taka podusie malutka i cieniutka ,ze krzywdy napewnio nie zrobila w rozwoju ...chyba ,ze ktos kladzie dziecko na grubego jaska wielkiego to rozumiem :baffled:niby odradzaja specjalisci ale ja tam taka cieniutka napewno wsadze do wozka .

Do góry