DZIDZIUŚ BIEL - proszek dla niemowlat 1,5kg (975802292) - Aukcje internetowe Allegro za 10 zł 1,5kg, i do białego i do koloru. Muszę popytać koleżanek, może któraś też by chciała, to wtedy opłacałoby się kupić u nich. Lubię kupować na necie, bo od razu mi do domu przynoszą, a nie muszę M prosić, żeby mi do sklepu jechał
reklama
[FONT=Calibri, sans-serif]Drogie Mamy!
Na Wasze wątpliwości odpowiada Ekspert Loveli:
" Ważne jest, aby proszek dla Maluszków był hipoalergiczny. Skórę niemowlęcia należy pielęgnować ze szczególną troską i dbałością. Wszelkie produkty, które mają kontakt ze skórą dziecka, powinny być atestowane i mieć specjalny, łagodny skład. W produktach Lovela zastosowano środki powierzchniowo czynne, działające łagodnie na skórę dziecka. Nie zastosowano substancji, takich jak rozjaśniacze optyczne, które pozostają na tkaninie po praniu i mogą drażnić skórę dziecka, nie zawierają enzymów, które mogłyby powodować podrażnienie skóry, ani sztucznych barwników. Produkty mają delikatny zapach, gdyż zawierają mniej kompozycji zapachowej niż tradycyjne środki piorące, poprzez co noszą miano hipoalergicznych i spełniają potrzeby nawet najbardziej wymagających konsumentów. " Położna Anna Kalinowska lekarz pediatra.[/FONT]
Na Wasze wątpliwości odpowiada Ekspert Loveli:
" Ważne jest, aby proszek dla Maluszków był hipoalergiczny. Skórę niemowlęcia należy pielęgnować ze szczególną troską i dbałością. Wszelkie produkty, które mają kontakt ze skórą dziecka, powinny być atestowane i mieć specjalny, łagodny skład. W produktach Lovela zastosowano środki powierzchniowo czynne, działające łagodnie na skórę dziecka. Nie zastosowano substancji, takich jak rozjaśniacze optyczne, które pozostają na tkaninie po praniu i mogą drażnić skórę dziecka, nie zawierają enzymów, które mogłyby powodować podrażnienie skóry, ani sztucznych barwników. Produkty mają delikatny zapach, gdyż zawierają mniej kompozycji zapachowej niż tradycyjne środki piorące, poprzez co noszą miano hipoalergicznych i spełniają potrzeby nawet najbardziej wymagających konsumentów. " Położna Anna Kalinowska lekarz pediatra.[/FONT]
kropa501
Fanka BB :)
O, judka 7 postów i wszystkie o Loveli Rzeczywiście, wiarygodna uwaga
Ale chyba nie bardzo chcemy tu mieć reklamy czy spamy, prawda???
Dziewczyny, ja Dzidziusia kupowałam w Selgrosie z reguły, ale ostatnio widziałam go w Realu i nie będę raczej innego kupować, był naprawdę dobry, a wydatków przy maluchu i tak jest wystarczająco.
Dziewczyny, ja Dzidziusia kupowałam w Selgrosie z reguły, ale ostatnio widziałam go w Realu i nie będę raczej innego kupować, był naprawdę dobry, a wydatków przy maluchu i tak jest wystarczająco.
byłam w makro i lovela i dziudziuś niewiele cenową się różnią, na kilogramie wychodzi niecały złocisz. Jelp drogi -5,4 65 zł kosztował, ale on już jest z dodatkiem płynu zmiękczającego. Więc się zastanawiam, który kupić
Ja płynu w ogóle nie używałam, za to na początku pranie dwa razy płukałam, nastawiałam po prostu samo płukanie jak już się pranie skończyło. Nie wiem czy teraz też tak będę robić bo wtedy mieszkałam w bloku, a teraz uroki szamba się kłaniają:-)
Niom ja juz w zasadzie prawie wszystko mam, kosmetyki będę zamawiac dopiero za miesiac/2, po co maja im sie terminy przydatnosci konczyc?
Zaczelam myslec troche tez o sobie i jestem na etapie kupowania koszul do szpitala: ta strasznie mi sie spodobala!! Triumph International - Koszula nocna z szlafrokiem mam problem, bo ja mam takiego wielgasnego, copol torby zajmie, chcialabym kupic jakis w miare ladny i do kolana bawelniany - znalazyscie moze cos? :]
a tu kacik mojej Poli, juz skrecilismy z mezem i nawet poscielilam, baldachimek jest od 2 tygodni i jakos nie ma na nim kurzu, za to skutecznie chroni przed wiaterkiem gdy otworze okno (lozeczko jest niedaleko okna).
Komoda/przewijak - Ikea LEKSVIK
Łóżeczko - Ikea LEKSVIK
matercayk - kokos-pianka-kokos
Pościel - Mamo-tato (allegro)
przewijak - Warner Bross
pojemniczki - Ikea
Pierwsza maskotka/przytulak Poli - Zajączek C&A
Zaczelam myslec troche tez o sobie i jestem na etapie kupowania koszul do szpitala: ta strasznie mi sie spodobala!! Triumph International - Koszula nocna z szlafrokiem mam problem, bo ja mam takiego wielgasnego, copol torby zajmie, chcialabym kupic jakis w miare ladny i do kolana bawelniany - znalazyscie moze cos? :]
a tu kacik mojej Poli, juz skrecilismy z mezem i nawet poscielilam, baldachimek jest od 2 tygodni i jakos nie ma na nim kurzu, za to skutecznie chroni przed wiaterkiem gdy otworze okno (lozeczko jest niedaleko okna).
Komoda/przewijak - Ikea LEKSVIK
Łóżeczko - Ikea LEKSVIK
matercayk - kokos-pianka-kokos
Pościel - Mamo-tato (allegro)
przewijak - Warner Bross
pojemniczki - Ikea
Pierwsza maskotka/przytulak Poli - Zajączek C&A
kropa501
Fanka BB :)
Ja szlafroczek zakupiłam podobny do tego:
SZLAFROK VIENETTA SECRET ŻYRAFA R. XL (973611173) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko mój ma rękaw długi. Bawełna, na lato to jedyny, jaki mi pasuje - tak żeby narzucić na plecy przy otwartym oknie, jakby nie było akurat upałów
A koszulkę kupiłam taką:
Koszula Vienetta Secret Rozpinana ZYRAFKA = XXL (950346598) - Aukcje internetowe Allegro
i taką:
http://www.allegro.pl/item961462017_muzzy_koszula_do_karmienia_prezent_kolory_s_36.html
Druga koszulka ciemny wrzos, pierwsza szary z różem No i mniej płaciłam, bo kupowałam w Nadarzynie pod Warszawą - koszulki po 30 czy 35, to samo szlafrok
SZLAFROK VIENETTA SECRET ŻYRAFA R. XL (973611173) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko mój ma rękaw długi. Bawełna, na lato to jedyny, jaki mi pasuje - tak żeby narzucić na plecy przy otwartym oknie, jakby nie było akurat upałów
A koszulkę kupiłam taką:
Koszula Vienetta Secret Rozpinana ZYRAFKA = XXL (950346598) - Aukcje internetowe Allegro
i taką:
http://www.allegro.pl/item961462017_muzzy_koszula_do_karmienia_prezent_kolory_s_36.html
Druga koszulka ciemny wrzos, pierwsza szary z różem No i mniej płaciłam, bo kupowałam w Nadarzynie pod Warszawą - koszulki po 30 czy 35, to samo szlafrok
reklama
ja sobie ten szlafrok upatrzyłam:
100%BAWEŁNA SZLAFROK DAMSKI ZAMEK SZARY HIT! r.L (969747608) - Aukcje internetowe Allegro
chcę coś cienkiego i raczej krótszego niż dluższego. w końcu lato będzie,nie?
100%BAWEŁNA SZLAFROK DAMSKI ZAMEK SZARY HIT! r.L (969747608) - Aukcje internetowe Allegro
chcę coś cienkiego i raczej krótszego niż dluższego. w końcu lato będzie,nie?