ja doszlam do wniosku, że nie kupuję szlafroka na 2-3 dni w szpitalu, mam taki włochaty i jego wezmę. Koszulę kupię jedną, drugą mamie podwinę, bo i tak ich potem nie będę używać, bo nie znoszę. A poza tym, ja energicznie śpię i jak się budzę, to tyłek wietrzy się, a koszula cała na szyi owinięta
reklama
kropa501
Fanka BB :)
ja sobie ten szlafrok upatrzyłam:
100%BAWEŁNA SZLAFROK DAMSKI ZAMEK SZARY HIT! r.L (969747608) - Aukcje internetowe Allegro
chcę coś cienkiego i raczej krótszego niż dluższego. w końcu lato będzie,nie?
Też mi się podobał, nawet się przymierzałam
Margo Justyna szlafrok XL Różne Kolory (972073844) - Aukcje internetowe Allegro
Super jest, ale noszę go notorycznie i trochę zbyt znoszony jak do szpitala
- umarlam ze smiechu :]...i jak się budzę, to tyłek wietrzy się, a koszula cała na szyi owinięta
kropa501
Fanka BB :)
Ja też piżamowa, ale na liście do szpitala jest ewidentnie zaznaczone, że to mają być koszule - pewnie ze względu na ew. szwy i konieczność wietrzenia krocza, zresztą po cesarce też spodni z gumą się nie włoży. Za to na czas po wygojeniu ran już zakupiłam piżamki z zakłądką z przodu, do karmienia jak znalazł, o taką:Kurcze, tweenie, ja z koszulami mam to samo dokładnie, ale w szpitalu naprawdę lepiej się sprawdzają niż piżamy i w odmu na poczatek też, jak musisz wietrzyć krocze.
MUZZY_ Piżama_KOPERTOWA _do_karmienia _M_ Szara (964010199) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko tańsza była, kurczę, nie tak tanio wcale na tym allegro...
reklama