reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Dzięki niektórym uwagom wiem,że Fisher Price jest tańszy w USA, a Tommy Tippee w GB :) Ale wszystko to ma być dla nas przydatne i ciekawe, a nie wzbudzać negatywne uczucia.

reklama
uff, a ja już myślałam, że to ja jakaś dziwna jestem i że tylko mnie ona tak wkurza...

Jak już mówiłam, nich sobie każdy kupuje, co mu się podoba i w zależności ile ma kasy do wydania. Nie zaglądam nikomu w portfel, bo to nie moja sprawa. Można się pochwalić,co się już ma, bo mnie jako przyszłej mamie, strasznie podoba się pokazywanie, co udało mi się upolować. A przez to, że Wy pokazujecie swoje zakupy, można wyciągnąć jakieś wnioski, albo coś dla siebie jeszcze upatrzyć. Tyle z mojej strony.

:oo::oo::oo: ja to chyba zmienię front i zrobię listę zakupów, bo jak już się wszyscy na tą wnuczkę "napalają", to przynajmniej im wyznaczę co mają kupić, bo dubli nie potrzebuję:-D:-D
Ja póki co nie mogę kupować... Bardzo bym chciała, ale powtarzam się - ten remont.
Jeśli zaś chodzi o przyszły pokoik córeczki - to ograniczę się tylko do łóżeczka i komody. Przewijak kupię nakładany na łóżko. To będzie mały kont i nie chciałabym go zagracić meblami...
W zakupowy szał wpadnę tak na początku czerwca, bo chyba dopiero wtedy będę miała kasę, którą planuję przeznaczyć na wyprawkę.

Apropo naszych drobny zakupików, właśnie dostałam paczką rampersiki których nie mało się naszukałam, a wiem ze na lato będą jak znalazł :-D

Załączniki

• ciuszki..JPG
    ciuszki..JPG
    17 KB · Wyświetleń: 50
Apropo naszych drobny zakupików, właśnie dostałam paczką rampersiki których nie mało się naszukałam, a wiem ze na lato będą jak znalazł :-D

emih śliczne,a powaznie tak trudno dostać rampersiki? a zamawiałaś z allegro? dałabyś linka, moze cosik niebieskiego znajde?

Sasanka zazdroszczę wam baby showerów, to super zabawa i przy okazji można dużo rzeczy dostac. fajne jest tez to że takie przyjęcie nie urzadza przyszla matka tylko rodzina i znajomi i nie mozna posadzic kogos ze robi impreze po to zeby dostac prezenty.

Ostatnia edycja:
Kusska, też prawdopodobnie nie kupię wózka bo wolę wydać na basen, cyrk i kino a młodszą córę w wózku po starszej przewozić :)

Anetka- może trudno znaleść narazie, bo jeszcze ludzie nie wystawiają. Ja kupowałam jedną sztukę tzn dwu-pack, ale więcej kobietka nie miała. Ale jak znajdę coś fajnego- to dam znać i dam linka :)

Emih ja wózek pożyczam od znajomej teraz a na wiosnę kupię dopiero jakąś lekka spacerówkę. tu niestety bede sie musiała wykosztowac troche bo nawet uzywane okazy tego co chce kupic kosztuja ponad 1000 ale to wózek który mi bardzo odpowiada i nie znalazlam na razie nic innego. moze jeszcze wyjdzie cos fajnego do tego czasu.. oby hehe

reklama
emih ja też się wzbogaciłam o 2 rampersy:-) ale twoje to takie cukiereczki:-) wziełam rozmiar 56 i teraz myśle, czy nie wymienić na większe....a ty jaki masz rozmiar??

Do góry