reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Emih przesłodkie rampersy:-D
A ja się pochwale moimi, biały i zielony jeszcze po Piotrusiu a dwa pozostałe z lumpka po 1zł za sztukę:-D redlice 002..jpg

reklama
Ania- super słodkie i super okazyjne! Ja niestety moją córę starszą na zimę rodziłam, więc nie mam po niej...

Atabe- ja tez mam56, choć wydają mi się troszkę większe, ale dłużej potzebne nie będą jak na 2 miechy więc chyba większych już nie trzeba- później we wrzesniu to bodziaki plus półśpiochy, spodenki albio śpiochy raczej- bo na rampersiki za zimno może być...

Przeslodkie ciuszki dziewczyny!!
Ja kocham rampersy !!!wydaja mi sie na lato najbardziej komfotrowe dla maluszka :)
tez juz mam kilka rampersow i napewno dokupie bo na upal w sam raz:)

cudne te rampersiki:-)

ja wróciłam z miasta- tym razem zakupiłam coś dla siebie-podkład Perfect Stay i róż do policzków:-) aż mi się humorek poprawił:-D

Atabe- popieram Dzamenę- dla mnie to na uniseks wygląda i też bym je kupiła dla córy.

reklama
wg. mnie też te rampersiki są uniwersalne:-)

a co do kosmetyków, to zdecydowałam się na Bubchen-napisałam do mojej szwagierki która mieszka w Niemczech, może tam taniej są te kosmetyki

Do góry