reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
nie no....musze cos napisać bo normalnie mnie tu wkurza jedna osoba, która juz na wątku o wózkach mnie wkurzyła,a teraz znów przesadza, chodzi o niejaką eijf!!!!

więc eijf pisze do Ciebie-wcześniej ścięłaś sie na wątku o wózkach chyba z tweenie bo ona coś tam napisała o sardynkach a Ty wielce obrażona, teraz jak ewelad czy tweenie piszą ze miło by było coś od kogoś dostać to piszesz że jak one mogą szukać sponsorów,a one tylko poprostu by chciały cos dostać,bo każda z nas tu pisze ze coś dostanie,więc się nie dziwie dziewczynom ze by też chciały, bo to miłe a Ty wielce urażona co one wypisują.... dobrze odpisały m.in ania pestka, oczekiwanie czy ewcik,popieram dziewczynki :)

eijf z nami na głównym wątku nie piszesz tylko wcinasz się na wątkek z wózkami i zakupami żeby sie pochwalić jaki to wózek bugaboo kupujesz, jakie meble drogie kupujesz, jak wszystkie inne rzeczy kupujesz sama, fajnie ze Cie na to wszystko stać, ale to przechwalanie to mi juz wychodzi czterema literami!!!!
każda a nas się chwali jak coś kupi,owszem,bo to sprawia nam wiele radości,ale zauważ ze nawet z rzeczy kupionych z ciucholandu i drobnostek które możemy od kogoś dostać sie cieszymy, więc stara nie siej tu zamętu,bo my tu piszemy z sobą zeby sobie doradzać, pomagac, a Ty tylko zamęt siejesz i udajesz najmądrzejszą..... to chyba na tyle...

Ostatnia edycja:
Anetka- popieram. Krótko, zwięźle i na temat. Ja próbuję ignorować tego typu "gadanie" bo wystarczająco mam własnych problemów na głowie zeby się jeszcze czymś takim denerwować, ale bardzo trafnie tą "działalność" opisałaś...

Anetka, emih fajnie, że ktoś oprócz mnie też zauważył tę sytuację-nie lubię siać zamętu, ale ja też traktuję forum jako miejsce wymiany myśli i pomysłów, które towarzyszą nam w trakcie oczekiwania na maleństwo, a nie tylko przechwalania się i pokazywania innym swojej wątpliwej wyższości:-)

niestety, niektórzy lubią się wywyższać:baffled: ale dziewczynki, my mamy siebie i nasze małe zakupowe radości, choćby kosztowały tylko 1zł, to i tak cieszą:-)

ja tez stanowczo was popieram,nie wazne czy nowe,czy uzywane,czy za 1zl czy za darmo!cieszy mnie kazdy moj zakup albo podarunek jak i wasz.nie cierpie przechwalania!!!!

dokładnie! nie jest sztuką kupować za wielkie pieniądze, ale kupić coś ładnego i taniego:-) achhh, szkoda słów..

Ja tam uwielbiam dostawać :) Ale też bardzo lubię dawać i dla mnie to też naturalne, że coś tam dostaniemy :) Zresztą już dostaliśmy fajne krótkie spodenki z koszulką i trzy bodziaki z Cocodrillo, bo mój brat (sic!) był na zakupach w Factory i nie mógł się oprzeć ;) A tak a'propos dziewczyny z Wawy - w Factory jest outlet Cocodrillo i trójpak bodziaków kosztuje 10 zł :)

Mnie tez juz niektore teksty zaczely wkurzac - jeszcze troche a zniechecilaby mnie do wozka bo akurat wybralam ten sam model co ona ale piszac o nim w kazdym swoim poscie nie moglam juz czytac tego i jakie to koszty musiala poniesc - kazdy z nas je ponosi

oczywiscie ze kazdy sie cieszy z kazdej nabytej rzeczy tak samo jak ja sie pochwalilam zakupem wozka i wkleilam zdjecia i inne zakupy dla maluszka ale bez przesady

Ja tez zapewne dostane prezenty od znajomych bo w usa jest organizowany Baby Shower organizuja go znajomi, rodzina i otrzymujesz od nich prezenty - jest to niespodzianka dla przyszlej mamy przed narodzinami maluszka w ostatnich dniach ciazy - nie uwazam ze to wstyd przyjac od kogos prezent z okazji narodzin dziecka :)

reklama
Mnie tez juz niektore teksty zaczely wkurzac - jeszcze troche a zniechecilaby mnie do wozka bo akurat wybralam ten sam model co ona ale piszac o nim w kazdym swoim poscie nie moglam juz czytac tego i jakie to koszty musiala poniesc - kazdy z nas je ponosi

oczywiscie ze kazdy sie cieszy z kazdej nabytej rzeczy tak samo jak ja sie pochwalilam zakupem wozka i wkleilam zdjecia i inne zakupy dla maluszka ale bez przesady

Ja tez zapewne dostane prezenty od znajomych bo w usa jest organizowany Baby Shower organizuja go znajomi, rodzina i otrzymujesz od nich prezenty - jest to niespodzianka dla przyszlej mamy przed narodzinami maluszka w ostatnich dniach ciazy - nie uwazam ze to wstyd przyjac od kogos prezent z okazji narodzin dziecka :)

wow ale fajny dzień :)))

Do góry